Тато поруч: Павло Прилучний, Стас Бондаренко та Олексій Ягудін заспівали пісню своїм дітям

1523

Зіркові татусі – Павло Прилучний, Стас Бондаренко і Олексій Ягудін – знялися в зворушливому відео разом зі своїми прекрасними дітьми. Варто відзначити, що всі троє дебютували ще й як співаки в рамках цього соціального проекту. Сам ролик можна подивитися по посиланню в профілі зіркових татусів.

Читайте також:Анна Хилькевич і Рита Дакота записали пісню про справжніх мам

Сьогодні Павло Прилучний, тато Тимофія (6) і Мії (3) написав про те, як сильно любить своїх спадкоємців, і поділився зворушливими кадрами, які можна побачити у нього на сторінці. Актор дуже старається бути для малюків гарним татом. Прилучний часто грає з Мией і Тимком, гуляє з ними в парках і возить діток за кордон. І, звичайно, час від часу ділиться кумедними сімейними відео на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

Всі батьки різні, але те, що нас об’єднує – це безмежна любов до нашим сім’ям, дітям. Цінуйте сім’ю, бережіть стосунки. ТАТО завжди буде поруч, щоб оберігати, захищати, вивчати і дуже сильно любити — підписав відеоролик зоряний тато.

© YouTube

Олексій Ягудін також поділився на своїй сторінці своїми емоціями та враженнями. Нагадаємо, він виховує двох дочок, 9-річну Єлизавету і 3-річну Мішель, яких папа ласкаво називає «ягудинками». Зоряний батько часто радує численних шанувальників кумедними сімейними відеороликами та кадрами з дочками. Особливо відрізняється молодша спадкоємиця Олексія, чарівна Мішель, яка вже стала маленькою зірочкою соцмереж. До речі, спортсмен часто зізнається в коханні своїм дівчаткам і пише, що хоче ще одну донечку.

Сьогодні ділюся з вами чимось неймовірним і зовсім новим для мене! Музичним кліпом. Мої дівчатка, мій дім, мої собаки і я в головній ролі – ТАТА! Я, виявляється, ще й співати вмію 😉

© YouTube

Стас Бондареко дуже зворушливо підписав ролик, який також виклав у своєму особистому блозі:

Найдорожче, що у мене є — це сім’я. Мій син, мої дівчатка, мої маленькі принцеси! Я лечу до вас з кожної відрядження, їжу зі зйомок і вистав. Я гордий і щасливий, що я ПАПА. Завжди мріяв мати дітей і велику родину.З задоволенням разом з іншими відомими татами — Пашею Прилучным і Олексієм Ягудіним — взяв участь у кліпі на пісню «ПАПА ПОРУЧ».

© YouTube

Нагадаємо, 34-річний Стас Бондаренко в березні цього року став багатодітним батьком. Його дружина, модель Ауріка Альохіна, подарувала йому доньку, яку назвали Мікаелою. Нагадаємо, що зоряна пара виховує ще одну спільну дочку, якій дали рідкісне ім’я Алексія. Крім того, від попереднього шлюбу з актрисою Юлією Чиплиевой у Бондаренко є син Марк (10).

До речі, зовсім недавно популярний російський репер Джиган представив кліп на спільну пісню з дуетом Artik&Asti «Таких не буває». Що примітно, прем’єра кліпу відбулася напередодні Всеукраїнського дня любові, сім’ї та вірності, оскільки сам трек присвячений тим, хто любить і любимо.

В кліпі використані дуже зворушливі моменти особистого життя артистів, рідкісні кадри з домашніх відео з дітьми і дружинами, адже кожен з учасників цього позапланового тріо поділяє важливість сімейних цінностей.

Фото на анонс: YouTube