Татів богатир: Максим Матвеєв поділився рідкісним знімком зі старшим сином

877

37-річний Максим Матвєєв та 33-річна Єлизавета Боярська являють собою зразок ідеальної пари. Вони обидва – успішні артисти. Крім того, актори щасливо живуть вже 9 років та виховують двох синів. Старшому Андрію вже 7 років. А ось молодшому Григорію виповниться рік у грудні.

© Instagram @lizavetabo

Єлизавета і Максим рідко діляться з шанувальниками подробицями особистого життя і фотографіями з спадкоємцями. Однак сьогодні Матвєєв вирішив зробити виняток і опублікував у своєму блозі знімок зі старшим сином.

© Instagram @maxim_matveev_

У пості відомий актор розповів про те, як виховує хлопчика:

Часто, коли у сина виникають якісь сутички з навколишнім світом-посварився з другом, упав, подряпався, образився на когось, намагаючись полегшити його емоції, щоб хлопцеві було простіше пережити ті чи інші моменти, я ,думаю, як і багато батьків, наводжу приклади з власного життя…. «не хвилюйся, ось у мене був випадок…», «а от коли я був такий маленький…» і тому подібне… Сидимо, снідаємо перед школою… Я готую собі кашу, Андрій їсть омлет, скаржиться на тріснуту губу… ранка майже непомітна…

-«Тату, у мене болить!!!»-«Це не страшно син!! Осінь, сухий вітер…це буває, це нормально!!! От пам’ятаю, коли я бігав на морозі, іноді так тріскалися губи…прямо такі серйозні ранки були, як ніби губа роздвоювалася… і нічого, потім гоїлася…» Повертаюся-син завмер, сидить з не донесенной ложкою до рота , очі по 5 копійок»-«….пап…так у вас було страшніше, ніж у часи динозаврів…!!!!»…. #максимматвеев #отецисын #двасапогапара

Численні шанувальники знаменитості прийшли в захват від спільного знімка батька та сина, а також підтримали методи виховання Матвєєва:

Ви супер, співпереживання додати, типу, та хлопець тримайся, знаю, що боляче(адже йому боляче, і він говорить про це) Тобто ви йому завжди вірите, ну а потім, абсолютно точно, ви ділитеся досвідом, Ви молодець!!!!

Ну ,Максим,насмішив😆😆😆,ну якщо ,ви ,у часи динозаврів,то що говорити про нас,бабусь😆😆😆Які ж зараз діти просунуті,розумні!!!А фотка СУПЕРСКАЯ👍💖🍁🍁

Чудовий малий, вам треба дуже багато дітей, ви чудові батьки🙏🙏🙏🤷♀️

© Instagram @maxim_matveev_

До речі, в лютому цього року Максим Матвєєв дав інтерв’ю журналу Hello, в якому детально розповів про взаємини з синами і про те, чим захоплюється старший Андрій.

Актор філософськи ставиться до питання виховання своїх спадкоємців. Він вважає, що універсальної системи виховання, яка ідеально підійде всім, не існує.

Всі ми родом з дитинства, і, звичайно, шаблони виховання, що існували в моєму, я переношу на своїх дітей. Але рано робити висновки. Стане зрозуміло, наблизився я до гідного батьківства, тільки коли діти стануть більш самостійними. Хочеться, звичайно, дати їм все, що тільки можна, повністю викластися. З іншого боку, корисно не забувати, що рано чи пізно станеться «сегрегація» і у них почнеться своє життя. Поживемо — побачимо.

© Instagram @maxim_matveev_

Крім того зірка фільму «Стиляги» зізнався, що Андрій поділяє його захоплення:

Син як губка. Все вбирає, інтерпретує. Я помітив, що йому подобається асоціювати себе з героєм, який за віком до нього близький. А «Зоряні війни» — це, скоріше, моя тема. Але він поділяє мої симпатії.

© Instagram @journal_paparazzi

Примітно, що коли на світ з’явився молодший син Матвєєва, актор взяв відпустку, щоб допомагати дружині з новонародженим.

Я дозволив собі видихнути після насиченого попереднього року. Перебуваю в стані збирання каміння, — розповів тоді зоряний батько.

© Instagram @maxim_matveev_
Фото на анонс: особистий блог зірки