Таша Строга розповіла, як знайти свою ідеальну форму сонцезахисних окулярів

955

Люди діляться на тих, хто легко вибирає сонцезахисні окуляри, тому що підходять практично всі, і тих, хто довго приміряє кілька десятків моделей – і все мимо. Прикро! Адже хочеться, щоб окуляри підкреслювали красу…

Читайте також:Красиво і доступно: Таша Строга показала модний аксесуар цього літа

Телеведуча і модельєр Таша Строга знає, як допомогти тим, хто все ще в пошуку «своїх» сонцезахисних окулярів.

В першу чергу визначте форму свого обличчя! Адже саме від цього залежить, як швидко ви знайдете свою ідеальну модель очок, – радить фешн-експерт.

Кругле обличчя

Вибирайте оправу геометрично правильної форми, яка буде прямо пропорційно вашій формі обличчя: прямокутні окуляри, верхня частина яких буде ширше скул.

© Instagram @dioptrica_138

Трикутне обличчя

Вибираємо окуляри c вираженими деталями на верхній дужці. Також варто переконатися, що ширина окулярів повинна бути трохи ширше лінії підборіддя — для балансу його нижній частині. Котяча оправа ідеально підійде для такого випадку.

© Instagram @dioptrica_138

Обличчя у формі серця

В цьому випадку все просто — переконайтеся, що ширина очок злегка перевищує довжину вашого чола для балансу. Оправу вибираємо c акцентом на нижній частині або на кріпленні.

© Instagram @dioptrica_138

Читайте також:Дизайнер Таша Строга назвала 17 модних покупок сезону

Прямокутне обличчя

Пом’якшуємо риси обличчя за рахунок округлих форм оправ. Вибирайте більш витончені оправи, які не будуть перевантажувати ваш образ. Ширина окулярів повинна бути трохи більше ширини скул.

© Instagram @dioptrica_138

Овальне обличчя

У цьому випадку можна дозволити собі будь-які експерименти! Кішечки, прямокутні, квадратні, у формі сердечок, у стилі ретро, які знаходяться зараз на піку моди.

© Instagram @dioptrica_138

А ви легко обираєте сонячні окуляри чи відчуваєте муки вибору при цьому?

Фото на анонс: Instagram @strogayatasha