Няня у спадок: Анастасія Шубская показала, хто допомагає їй у догляді за сином

527

25-річна Анастасія Шубская разом з чоловіком, титулованим хокеїстом Олександром Овечкіним, виховують 11-місячного сина Сергійка. Деякі відео і фото в блозі знаменитості присвячені малюкові. Один з фрагментів відео продемонстрував епізод з прогулянки. Анастасія поділилася кадрами, коли Сергій грає на дитячому майданчику.

Синочок катається на гойдалці з нянькою, яка була зі мною з двох років, — прокоментувала відео молода матуся.

Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 13, 2019 at 7:11am PDT

Зазначимо, що Анастасія Шубская і її чоловік постійно живуть у США. Тому няня, ймовірно, допомагає доглядати за Сергієм лише в той час, коли його знамениті батьки приїжджають в Росію в гості.

Читайте також:Все в сірому: Анастасія Шубская показала family look з сімейного вечора

У фрагменті відео на дитячому майданчику були чутні і імена племінників Анастасії, синів її сестри Марії Кирила і Мирона. Припустимо, що Шубские-Овечкіни-Нахапетовы зібралися з приводу знаменної події в житті сина хокеїста. 11 серпня Анастасія Шубская розповіла в своєму блозі:

Сьогодні дуже важливий день для нашої родини! Похрестили нашого хлопчика🙏🏻Буде багато фотографій.

Зазначимо, що зіркові батьки все ще не демонструють свого синочка. Передплатники пари плекають надію, що це відбудеться якраз на знімках з церемонії хрещення. Тому запасаємося терпінням і чекаємо.

© Instagram @nastyashubskaya

Нагадаємо, саме так сталося з розсекреченням особи малюка в сім’ї актриси Катерини Вуличенко. Маленького Олександра його батьки продемонстрували після хрестин.

Фото на анонс: Instagram @nastyashubskaya