Творчості хоч відбавляй: Анна Хилькевич з донькою зіграли в ляльковому театрі

856

Зірка серіалу «Універ» Анна Хилькевич виховує двох дочок – 3-річну Арианну і маленьку Марію, якій 20 серпня виповниться рік. Молодшу доньку актриса поки не показує широкої громадськості – її чоловік Артур вважає, що вона ще занадто мала для того, щоб демонструвати її в особистому блозі. Нещодавно, правда, актриса зізналася, що дуже хотіла сфотографувати Машеньку обличчям до камери, але дівчинка сама не погоджувалася.

Дочки Анны Хилькевич© Instagram @annakhilkevich

Однак новинами про старшої спадкоємиці і її фотографіями молода мама ділиться з задоволенням. Так, сьогодні в особистому блозі актриси з’явилося відео, на якому Аріанна і сама Ганна грають в імпровізованому ляльковому театрі. Талановита мама і її дочка вирішили поставити сценку з казки «Червона Шапочка».

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Анна Хилькевич (@annakhilkevich) on Jul 19, 2019 at 12:13am PDT

Шанувальники від такої акторської гри залишилися в захваті і написали в коментарях багато компліментів підростаючої актрисі:

Ариаша просто принадність 🔥❤️

Мимишность цього відео зашкалює 😍😍😍😍

Захоплюючий бойовик 🤣

До речі, нещодавно на сторінці Максима Галкіна з’явилося фото, на якому зображені не тільки його спадкоємці, але і дітлахи інших зірок: Світлани Лободи і Олександра Ревви. Хлопці вирішили показати творчу імпровізацію, чим дуже порадували зіркових батьків:

З добрим ранком! Вчора до нас в гості завітали друзі. Діти були щасливі! На першій фотці подружки: Єва Лобода, Амелі Ревва і Ліза Галкіна, на другий їх танцювальна імпровізація, на третій Єва, Амелі, Ліза і Гарік. Всім хорошою тижня! — написав Галкін у своєму особистому блозі.

© Instagram @maxgalkinru

А Світлана Лобода навіть поділилася відео з виступу!

View this post on Instagram

A post shared by LOBODA (@lobodaofficial) on Jun 24, 2019 at 3:01am PDT

До речі, минулої осені Хилькевич відверто розповіла про дочок в одному з інтерв’ю зізналася, що вони дуже різні за характером.

Маша дуже сильно відрізняється від сестри. Ариаша з нас мотузки віла, ми за будь писком до неї бігли. А ось до Марійці, на жаль, не виходить відразу бігти. Тому вона спробувала спочатку побудувати нас, покричати, але швидко зрозуміла, що це не працює. Так що веде себе спокійніше. При цьому вона сама по собі набагато м’якше, ніж Аріанна. І ще вона страшенно весела і дуже чутлива… Аріанні не передавалося мій настрій так, як це відбувається у Маші. Ось кажуть: «Діти все відчувають». Так от, у Арианны цього немає, у неї товста шкіра. А Машенька відчуває. Якщо я нервую, вона теж веде себе погано, турбується.

Анна Хилькевич на отдыхе с мужем и дочками© Instagram @annakhilkevich

Нагадаємо, що Анна Хилькевич вийшла заміж за бізнесмена Артура влітку 2015 року. Весільне торжество пройшло на терасі Московського міжнародного Будинку музики в тісному колі родичів і друзів. В цьому році зіркове подружжя відзначать лляне весілля – 4 роки у шлюбі. Не так давно Анна зізналася, що дуже хоче ще одну дитину: незважаючи на те, що дочки ще маленькі, актриса все частіше замислюється про поповнення і мріє, щоб це був син.

Анна Хилькевич с мужем© Instagram @annakhilkevich

Читайте також:

  • Спроба розсекретити: Анна Хилькевич показала нове фото з обома дочками
  • Спритний малюк: Анастасія Шубская показала, як син активно повзає
  • «Намагається повзати і перевертається»: Анастасія Костенко розповіла про перші успіхи доньки
Фото на анонс: особистий блог зірки