На відпочинку: Євген Алдонін показав ніжне фото з донькою і сином

1123

39-річний Євген Алдонін разом з родиною зараз проводить час на відпочинку. Спортсмен вважає за краще не ділитися традиційними для відпускників фотографіями з басейну, кафе, пляжу, екскурсій… Футболіст опублікував лише в особистому блозі знімок з 12-річною Вірою, дочкою від Юлії Началовой, трагічно загиблої 16 березня 2019, і 2,5-річним Темою, який з’явився на світ у другому шлюбі з Ольгою Алдониной.

Татові гени виявилися у дітей сильніше, ніж мамині. Нагадаємо, Віра і раніше була дуже схожа на Євгена Алдоніна, а тепер виявилося, що і маленький Тема теж пішов у тата.

Евгений Алдонин с детьми© Instagram @evgeny_aldonin
Евгений Алдонин с детьми© Instagram @julianachalova_fan19

Передплатники спортсмена висловили захоплення спільним знімком футболіста з дітьми.

Євген, ви чудовий чоловік і батько! Нехай ваші діти будуть здорові і звичайно щасливі , нехай Бог оберігає вашу родину!🙏🏻

Верочкин братик -ніби вона в дитинстві, гени є гени!

Діти дуже схожі💖❤️

Діти у вас чарівні і нехай у них завжди залишається любов один одному.

Як схожі брат з сестрою!!! Щастя!!

Евгений Алдонин и его дети© Instagram @evgeny_aldonin

І це вірно! Не тільки схожі, але і дружать. В блозі футболіста є фотографії з минулого дня народження Теми, на яких помітно, що Віра захоплено грає з малюком.

Евгений Алдонин с супругой Ольгой и детьми© Instagram @evgeny_aldonin
Дети Евгения Алдонина© Instagram @evgeny_aldonin

Таких знімків небагато, адже Алдонін і його дружина лише нещодавно розсекретили обличчя сина. Насамперед вони публікували його, закриваючи малюка на знімках картинками і смайликами.

Евгений Алдонин с супругой Ольгой и сыном Темой© Instagram @evgeny_aldonin

Нагадаємо, Євген Алдонін одружився на співачці Юлії Началовой 1 червня 2006 року. Їх донька з’явилася на світ 1 грудня того ж року. У грудні 2011 року подружжя оголосили про розлучення, але зберегли дружні теплі стосунки заради доньки. 16 березня 2019 року артистка раптово померла.

Юлия Началова с дочкой Верой© Instagram @julianachalova

Спочатку в ЗМІ з’явилася інформація, що дочка співачки Віра буде жити з батьком, але потім стало відомо, що дівчинка залишилася в Москві з батьками Юлії. Євген не перешкоджав цьому рішенню дочки, розуміючи, що так їй зараз краще, адже більшу частину часу, коли мама була на гастролях і зйомках, дівчинка проводила саме з бабусею і дідусем.

Вера Алдонина с бабушкой и дедушкой© Instagram @julianachalova

Зараз, під час канікул, Віра проводить час з татом, його дружиною і молодшим братиком в Туреччині, де в минулому році відкрилася Футбольна Академія Євгена Алдоніна.

Евгений Алдонин с супругой Ольгой и детьми на отдыхе© Instagram @ole_ole4ka

Судячи з усього, у Віри з мачухою склалися хороші відносини, в особистому блозі Ольги багато спільних фотографій, де дівчинка сміється і дуріти разом з родиною батька.

Ми бажаємо гарного відпочинку Алдоніним! І чекаємо нових кадрів!

Фото на анонс: © Instagram @evgeny_aldonin, @, dni24