Ти такий — єдиний: родина Микити Михалкова привітала його з днем народження

729

Російський кінорежисер Микита Сергійович Міхалков вчора відсвяткував день народження: йому виповнилося 74 роки. Його діти і численні онуки дуже зворушливо привітали голову великої родини зі святом.

Наприклад, дружина Тетяна Михалкова опублікувала в особистому блозі фотографію із сімейного архіву і підписала пост:

Матрос Микита Міхалков і його неймовірні листи з Камчатки, де він проходив військову службу майже пів століття тому, вони такі філософські, ніжні, зворушливі, вони як поплавок, який допомагає в цьому житті! З Днем Народження!!!

Instagram @tatyanamixalkova

…і поділилася знімками з відзначення важливої дати. Гортайте:

View this post on Instagram

A post shared by Тетяна Михалкова (@tatyanamixalkova) on Oct 22, 2019 at 5:55am PDT

А старший син — Степан Міхалков — сьогодні згадав зворушливу історію з дитинства, супроводивши її архівними знімком:

Вчора батькові виповнилося 74 роки. Я згадав, як в дитинстві він мені запропонував переплисти Москва-річку. Мені було близько 5 і я не вмів плавати. Він сказав: «просто тримайся за мою спину, а я поплыву». Ми попливли, мені було моторошно. Темна вода річки, сильна течія. Я тримався за його величезну спину і розумів, що це єдине, що у мене є, якщо я буду за неї триматися, все буде добре. Це відчуття не покидає мене й тепер. Кожен раз, коли я спілкуюся з батьком, я заповняю життєвими силами і вірою. Так тримаються за його спину багато, його друзі, актори, студенти. Його талант і величезна енергія живить дуже багато людей. Спасибі тобі за це, батько. Я тебе люблю.

Instagram @stepan_mikhalkov

Надія Міхалкова, як завжди, написала неймовірно душевний текст, виклавши спільну з татом фотографію:

Ми сперечаємося , ми жартуємо один над одним , ми погоджуємося, ми буваємо абсолютно протилежних поглядів , ми ображаємося, але завжди прощаємо, ми сердимося, ми говоримо добрі слова ,ми сумуємо , ми мовчимо, ми просто дивимося один на одного, ми посміхаємося, ми зізнаємося в коханні -ми живемо ! Дорогий тато, нехай так триває якомога довше! Ти такий -єдиний ! Я тебе люблю!❤️

Instagram @nadiamixalkova

Ганна Міхалкова теж опублікувала знімок папи, лаконічно підписавши його:

Моя нескінченна любов! Моя пристрасть! Мій хуліган! Мій друг! Мій тато!! З днем народження, my man!

Instagram @anikiti4na

Велика сім’я Михалкових нечасто збирається у повному складі, адже всі члени цій дивній сім’ї — дуже зайняті люди. Нагадаємо, що у Микити Михалкова четверо дітей: старший Степан від шлюбу з актрисою Анастасією Вертинській, Ганна, Артем і Надія народжені в шлюбі з Тетяною Міхалковій. Також у Михалкова 10 онуків. Олександра (27), Василь (20), Петро (17) і дворічний Цибулі — діти Степана Міхалкова. Андрій (19), Сергій (18) і Лідія (6) — діти Ганни Міхалковій. Наталія (17) — поки єдина дочка Артема Михалкова. Ніна (8) та Іван (6) — діти Надії Міхалковій. А в минулому році глава клану став прадідусем: онука Олександра минулої весни народила сина Федора!

© Instagram @tatyanamixalkova

© Instagram @anikiti4na
© Instagram @tatyanamixalkova

До речі, ось що говорить про виховання онуків сам Микита Михалков:

Треба розуміти, що немає спільного для всіх рецепту виховання: забороніть дітям це, це і це — і відразу все буде добре. У кожного — свій характер, у кожного — своя життя, у кожного — своя температура сприйняття світу. І спроби під одну гребінку всіх підстригти завжди призводять до біди. А коли йде розмова індивідуальний — це вже інша якість виховання.

Фото на анонс: Instagram @nadiamixalkova