Три горошини: дочка і син Катерини Вуличенко дивно схожі на маму

640

39-річна Катерина Вуличенко в грудні минулого року знову стала мамою: актриса народила чоловікові Марату Гуданаеву сина, якого назвали Олександром. Також Вуличенко виховує доньку Софію (12) від першого шлюбу з Денисом Тріфоновим. Незважаючи на розлучення, екс-подружжя зуміли зберегти дружні стосунки заради дочки, так що батько приймає безпосередню участь в її вихованні.

Зіркова мама із задоволенням ділиться кадрами з донькою і новинами про неї, а ось маленького сина розсекретила зовсім недавно, після церемонії хрещення. До речі, в хресні вона вибрала близьку подругу і колегу по акторському цеху Антонову Наталію.

Екатерина Вуличенко крестила сына© Instagram @vulichenko

Про це повідомила Катерина у своєму особистому блозі і продемонструвала серію фотографій цього важливого і радісного дня. Нагадаємо, що таїнство хрещення пройшло в храмі Священномученика Антипи Єпископа Пергамського. Для церемонії знаменита матуся приготувала сина в елегантний костюм. На Сашкові був білий боді, жилет сіро-блакитного відтінку і метелик-краватка в тон.

Екатерина Вуличенко крестила сына© Depositphotos, Instagram @n.antonova, @vulichenko

У ці вихідні актриса знову зробила подарунок своїм шанувальникам і поділилася теплим літнім кадром з донькою і сином.

Як же я їх люблю…. ❤️ А Соня з малюком схожі, як вважаєте?)) – поцікавилася Катерина у передплатників свого блогу.

Екатерина Вуличенко с детьми© Instagram @vulichenko

Захоплені шанувальники поспішають залишити добрі побажання всій родині улюбленої актриси, а також обговорюють, що діти Катерини дуже схожі на маму.

Яка ж неймовірна фотографія) атмосфера казки і різних чудес. Катерина — Ви прекрасні! А на фото всі схожі на маму, ніжні і сонячні

Яке гарне фото! Мама, красуня, дітки принадність, як хороші! Всім міцного здоров’я і щастя!

Схожі ваші птенчики — ніжний погляд і чарівність — у такої мами — дарує тепло — діти оточені любов’ю і від них йде спокій і любов

Особливо фамільне схожість видно в порівнянні з дитячими фотографіями артистки: той самий овал обличчя, разрец очей і пухкий рот, що і у мами!

Дочка Екатерины Вуличенко похожа на маму© Instagram @vulichenko

І якщо у Софії можна знайти риси обличчя її батька, то молодший син Вуличенко, Олександр, просто копія мами в аналогічному віці. Навіть вихры на тому ж місці!

Сын Екатерины Вуличенко невероятно похож на маму в детстве© Instagram @vulichenko

До речі, під час вагітності Катерина регулярно ділилася новинами про свій стан. Наприклад, повідомила про змінилися вподобання в їжі. Зірка кіно поскаржилася, що з працею може стриматися при вигляді газованої води і їй коштує величезних зусиль, щоб не почати пити шкідливий напій. А вже після пологів Вуличенко відверто розповіла, як все пройшло і зізналася, що вдруге пологи пройшли не так легко і безхмарно.

Порівнюю перші і другі пологи. Минуло 12 років….Порівняти є з чим. Мої подруги обіцяли мені, що другі пологи будуть дуже швидкими і легкими. Ага. Звичайно. 13 годин 40 хвилин. Я не буду вдаватися в подробиці, але все пройшло не так безхмарно, як би хотілося, просто в цей раз організм вирішив ось так, – розповіла актриса в особистому блозі.

А ви як думаєте, діти схожі на Катерину?

Читайте також:

  • Як сестрички: дочка Катерини Вуличенко зростає копією мами
  • Троє зі скриньки: Наталі показала красенів-синів
  • Один в один: син Галини Боб зростає копією мами і бабусі
Фото на анонс: особистий блог зірки