Три дочки в зборі: Тетяна Навка поділилася зворушливим сімейним портретом

1003

44-річна Тетяна Навка не лише славетна російська фігуристка, але і щаслива дружина і турботлива мама двох доньок, 19-річної Олександри, народжений у шлюбі Тетяни і фігуристи Олександра Жулина і 5-річної Надії від нинішнього шлюбу з прес-секретарем президента РФ Дмитром Пєсковим. Крім того, в квітні минулого року Тетяна розповіла, що в їх дружній родині сталося поповнення – молодша сестра Тетяни, Наталя, вперше стала мамою чарівної дівчинки, яку назвали Даринкою. На початку грудня відбулося таїнство хрещення малятка і Тетяна повідомила в особистому блозі, що стала хрещеною мамою Даринки.

© Instagram @tatiana_navka

Читайте також:У Тетяни Навки з’явилася ще одна донька

Наталя – непублічна персона і про її приватне життя відомо небагато. Вона вийшла заміж в 2012 році. Її обранця звуть Євген Єгоров, і він не має відношення до світу шоу-бізнесу. Сестри дуже дружні між собою і часто з’являються разом на світських заходах, а також часто проводять разом відпустку.

© Instagram @navkanatalia

Як раз на днях, Тетяна зробила перерву у своєму насиченому робочому графіку і зібрала всіх жінок своєї родини, щоб насолодитися спільним сімейним відпусткою у моря. На канікули відправилися мама Тетяни, Раїса Анатоліївна, сестра Наталя з донькою і дочки Навки, Олександра і Надія.

Полетіли на тижневу перезавантаження! Добре попрацювали, тепер необхідно добряче відпочити і зарядитися енергією на все перед роботою, яка ще належить!! — написала вона у своєму особистому блозі.

© Instagram @tatiana_navka

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Navka (@tatiana_navka) on Nov 12, 2019 at 3:59am PST

А в ці вихідні зіркова матуся привела в захват шанувальників, опублікувавши зворушливий портрет трьох доньок Тетяни.

Трохи сонця в стрічку!! Суцільні Дівчатка! – підписала фото Тетяна.

© Instagram @tatiana_navka

Шанувальники залишають захоплені компліменти чарівним дочкам знаменитості і відзначають, що старша дочка дуже схожа на маму, а ось молодша – татова копія.

Чудове фото! Всі такі красуні, очей не відвести)) Надійка на тата схожа)

Які ж у вас чудові дівчата, щастя вам всім!

Коли побачила фото, подумала, що це ви, а не ваша старша дочка) дуже схожі) неймовірні красуні!

Які ви всі гарненькі!!! Гарного відпочинку!

До речі, не так давно екс-фігуристка зізнавалася, що мріє стати багатодітною мамою і дуже хоче народити сина.

Знаєте, мені дуже подобається вислів: «Дочка — це комплімент жінці від Бога, значить вона гідна повторення!» Може, це й нескромно, але я щаслива, що у мене дві чудові доньки! P. s. Кажуть: «Син — це вічна любов жінки!» Тому, мрію ще і про сина! — зізналася вона в своєму особистому блозі.

Навка розчиняється в любові до дітей і дає їм право бути самими собою. Наприклад, старша дочка спортсменки Олександра Жулина – рідкісний гість у стрічці новин своєї мами. Швидше за все, це пов’язано із зайнятістю дівчини: вона навчається на факультеті міжнародних економічних відносин в МДІМВ, а у вільний від навчання час будує кар’єру співачки. З 2016 року Олександра Жулина почала записувати пісні, знімати кліпи і виступати поки ще на невеликих майданчиках. Починаюча артистка виступає під псевдонімом Алексія і ділиться своєю творчістю в соціальних мережах.

© Instagram @sashazhulina

Читайтетакже:Співачка: дочка Тетяни Навки і Олександра Жулина вразила шанувальників своїм вокалом

А молодша Надя вже кілька років серйозно займається фігурним катанням і цього літа відбулося її перше спортивне змагання. Зоряна спадкоємиця не підвела маму і посіла перше місце. Надія блискуче виступила під російську народну пісню і зірвала шквал оплесків. Крім того, незважаючи на юний вік, дівчинка виступає разом з мамою в популярному льодовому шоу «Спляча красуня».

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Navka (@tatiana_navka) on Sep 27, 2019 at 5:19am PDT

Наша мета, щоб дочка була гармонійною і щасливою людиною, знайшла себе. Тому з малих років направляємо і всебічно розвиваємо. Надя каже: «Коли стану дорослою, буду виступати на сцені». Правда, поки не уточнює, на який, – з посмішкою говорить про доньці Тетяна.

© Instagram @tatiana_navka
Фото на анонс: Instagram @tatiana_navka