Три покоління чоловіків: Антон Бєляєв поділився зворушливим сімейним кадром

739

Зірка шоу «Голос», талановитий співак і продюсер Антон Бєляєв встигає не тільки будувати успішну кар’єру, але і бути турботливим батьком 2-річного Семена, який народився у шлюбі артиста і журналістки Юлії Маркової. Зоряний батько з радістю ділиться теплими родинними кадрами в особистому блозі і розповідає новини про спадкоємця.

© Instagram @simonbelyaev

Наприклад, днями Бєляєв відзначив ювілей – 40 років. І в честь свята показав в особистому блозі свій рідкісний архівний кадр з дитинства. Шанувальники прийшли в захват і, крім привітань і безліч теплих слів, ще довго обговорювали, що маленький Семен – копія знаменитого тата. Деякі навіть вирішили, що це знімок малюка.

© Instagram @therrmaitz

А в ці вихідні співак знову порадував передплатників свого блогу сімейним знімком. Він опублікував фото, на якому зображені три покоління родини Бєляєва: дідусь Насіння і батько Антона, Вадим Борисович, сам Антон і малюк Семен.

Діда, Семен та Баба… ну мені так сказали))) – жартівливо підписав кадр Антон.

© Instagram @therrmaitz

Читайте також:Сильна половина: три покоління Преснякових на одній фотографії

Захоплені шанувальники залишають добрі побажання сім’ї улюбленого артиста і відзначають спадкоємність поколінь.

Який красунчик Семен) майбутня гроза дівочих сердець

Відразу видно – сім’я! Дуже схожі!

Чудове фото! Спасибі, що ділитесь Антон!

До речі, раніше, в інтерв’ю журналу StarHit Бєляєв розповів, чому вони з дружиною обрали саме це ім’я для свого сина.

Оскільки ми музична сім’я, то шукали якесь цікаве ім’я. У нас був великий список, свій топ-лист і до останнього думали, що коли подивимося, то виберемо з нього. У підсумку, побачивши сина, я зрозумів, що ні одне із наших сучасних імен йому не підходить. Мене на цю думку навела акушерка: «А як звуть?» — «А ніяк поки» — «Треба назвати, у людини повинно бути ім’я!» Я спочатку був з сином, а потім відніс його в спеціальне місце, де немовлята знаходяться після народження, і пішов до дружини: «Так, у нас нарада 20 хвилин, ми повинні вирішити, як звуть людину». Ми подивилися гугл, це був день Семена. Коли це прозвучало, то ми сказали один одному: «Так, добре». Не було в цьому якогось глибокого сенсу, серйозної підготовки, але я дуже радий, що так сталося. Ім’я дуже підходить сину, – переконаний Антон.

До речі, наприкінці травня Бєляєв поділився в особистому блозі ексклюзивним відео, знятим у пологовому будинку відразу після народження Семена. Таким зворушливим способом зоряний батько привітав сина з днем народження.

А два роки назад, прямо до дня народження сина, люблячий батько підготував особливий подарунок: випустив сингл-колискову і запустив благодійний проект:

Я радий, що з появою Насіння Антонича і його колискової трапився наш перший благодійний проект. І я радий, що творці знімають за мільйони, можуть самі взяти в руки камеру і з мінімальним бюджетом зняти просте, але душевне відео про кохання.

View this post on Instagram

A post shared by Антон Бєляєв Therr Maitz (@therrmaitz) on Jul 23, 2018 at 11:04pm PDT

Нагадаємо, що Антон Бєляєв та Юлія Маркова одружилися у 2012 році. Молоді люди зустрілися випадково в столичному кафе, і, за визнанням Бєляєва, він закохався в майбутню дружину з першого погляду, а щоб привернути її увагу, заспівав їй арію. А пропозицію своїй коханій співак зробив прямо на сцені під час концерту.

© Instagram @umi_chaska
Фото на анонс: Instagram @therrmaitz