Милуюся і пишаюся: дружина Олега Газманова поділилася рідкісним кадром з синами

2236

У минулому році Олег і Марина Газмановы відзначили кришталеве весілля – 15 років у шлюбі. Вони вважаються однією з найбільш міцних і гармонійних пар в російському шоу-бізнесі. І хоча їх історія була зовсім не такою ідеальною, як може здатися на перший погляд, Олег і Марина досі разом і виховують Філіпа — сина Марини від першого шлюбу з В’ячеславом Мавроді, а також спільну дочку Маріанну. Крім того, у співака є син від першого шлюбу – Родіон Газманов: з ним музикант підтримує теплі стосунки.

Детальніше:Олег і Марина Газмановы відзначили кришталеве весілля

Олег Газманов со всеми детьми и супругой© Instagram @marinagazmanova

Дружина Газманова активно веде свій особистий блог і часто ділиться кадрами своєї сім’ї та новинами про неї. В цей недільні вона показала рідкісні кадри з синами і розповіла про стосунки в родині.

Не буду приховувати, милуюся і пишаюся відносинами, які збудували хлопчаки в моїй родині. Так, звичайно, вони більш скупі в емоційному плані, але по-чоловічому ніжні. Олег довго не дозволяв говорити своїм пацанам: -Люблю тебе , сину! Я довго його до цього підштовхувала. Навіщо? Для розвитку чоловічий емпатії. Навіщо? Вміння висловлювати свої почуття, роблять чоловіка ще менш уразливим. Якщо батько дозволяє собі відчувати і виражати батьківську любов, сини реагують негайно. Тим самим набувають величезний досвід і живуть повноцінніше. Коли ваш дорослий син потім дає обратку і може сміливо вимовити: — Я люблю вас БАТЬКИ! Це космос! Доброго ранку всім! – емоційно підписала пост Марина.

© Instagram @marinagazmanova

Шанувальники залишають добрі побажання сім’ї Газмановых і дякують Марину за те, що ділиться чудовими сімейними кадрами.

Чудовий пост, Марина! Спасибі вам, Стримано і дуже чітко!

Яка у вас гарна родина! Захоплення! Багато кохання не буває… Хай завжди і у всіх відносинах переважає Любов … Вона зцілить усі!

Нехай чоловіче тріо завжди вас радує. Щастя вашій родині і всіх благ!

Відомо, що Філіп зараз постійно проживає в Лондоні. Там молода людина отримує освіту і робить впевнені кроки в модельному бізнесі. Він носить прізвище Газманов і і чудово знаходить спільну мову як зі своїм біологічним батьком, так і з вітчимом Олегом.

Філіпу було сім років, коли він зателефонував Слави і попросив дозволу взяти прізвище Газманов. Той зрозумів — не заперечував. У нашій родині всі розумні люди, і формальності на зразок того, хто біологічний батько, а хто ні, не грають ролі, – говорить про це Марина.

Филипп ГазмановФото: Instagram @marinagazmanova

А старший син Родіон пішов по стопах свого знаменитого батька і став співаком. Крім того, зоряний спадкоємець працює телеведучим на Першому каналі, а також займається благодійною діяльністю.

© Instagram @mariannagazmanova

А ось єдина дочка Олега і Марини, чарівна Маріанна, планує пов’язати своє майбутнє з театром. Після кількох років навчання в гімназії Маріанна перейшла у творчу школу заслуженого вчителя РФ Сергія Зіновійовича Казарновского «Клас-центр», де паралельно з загальноосвітніми предметами вивчає історію джазу, музичну літературу, сольфеджіо, мистецтво гриму, акторська майстерність, сценічний рух, танець. Випускники цієї незвичайної школи, окрім атестата про середню освіту, отримують два додаткових диплома про закінчення драматичної й музичної школи.

© Instagram @marinagazmanova, @marinagazmanova

У нашій родині ролі розподілені так: я творець. Все — від споруди шпаківні до спорудження будинку — на мені. Олег творець. Наш тато — це свято. Нам його завжди мало. У Олега гастрольний графік розписаний на рік вперед. Дай Бог йому здоров’я все це витримати. При цьому він залишається пустотливим дитиною, – з посмішкою говорить про знаменитого чоловіка Марина.

Читайте також:

  • Відео: Олег Газманов зворушливо привітав дочку з днем народження
  • Газмановы: всі діти на одному фото
  • Дружина Олега Газманова хоче, щоб діти не дорослішали
Фото на анонс: Instagram @marinagazmanova