Три принцеси: Олена Подкамінська показала особи обох дочок

859

40-річна Олена Подкамінська, не тільки талановита актриса, але і мама двох чудових доньок. 8-річна Поліна з’явилася на світ в першому шлюбі Олени, а маленька Єва, якій у серпні виповниться 2 роки народилася в нинішньому заміжжя актриси за бізнесменом Денисом Гущиным.

© Instagram @podkaminskaya_official

Раніше знаменита матуся вкрай неохоче ділилася сімейними кадрами і приховувала особи дочок. Однак, останнім часом, до радості численних шанувальників, Олена регулярно публікує барвисті кадри з участю спадкоємиць. Наприклад, у квітні показала, як відпочила в Італії в компанії Поліни і Єви.

А в ці вихідні актриса вперше показала особи обох своїх принцес, поділившись в особистому блозі милим кадром і зворушливою історією.

© Instagram @podkaminskaya_official

З садка забирали зі школи зустрічали, з інституту проводжали, після вистави, бувало, не без супроводу залишалася. А тепер ось після знімального дня за мною діти приходять. Добре бути під наглядом: «Мама-ама»,- і додому, любиться!» – підписала кадр Олена.

© Instagram @podkaminskaya_official

Захоплені шанувальники поспішають залишити компліменти і добрі побажання улюбленої актриси і її чарівним спадкоємицям:

Такий кортеж дорогого коштує, а попереду дитячий сміх, міцно притиснуті теплі дитячі щічки, весела метушня, хвилини доченькиного і маминого щастя)

Чудова Олена! Дочки принадність!

Яка ви мініатюрна, прям лялечка) Красива і талановита! Всіх благ вам і вашим донькам!

© Instagram @podkaminskaya_official

До речі, в одному з інтерв’ю Подкамінська зізналася, що виховує своїх дівчаток виходячи з тієї системи, яку колись встановили її батьки:

Як мама, я починала не з білого листа і продовжила традицію виховання, яку встановили мої батьки: в дитині треба розвивати внутрішню свободу, його власний світ. Це нічого спільного не має з уявленням про свободу як якоїсь вседозволеності. Просто з самого народження важливо розпізнавати, відгукуватися і навчитися йти за бажанням дитини. За його «хочу». У цьому «хочу» цілком виражена його свобода. Тут приховано для мене найголовніше: давати моєму чаду можливість виражати себе, бути ініціативним!

© Instagram @podkaminskaya_official

Нагадаємо, що Олена Подкамінська таємно вийшла заміж за цього чоловіка бізнесмена Дениса Гущина. На торжестві були присутні лише рідні та близькі пари. Про те, що Олена знову зв’язала себе узами шлюбу, стало відомо на початку 2018 року. З тих пір Подкамінська не озвучувала ніяких подробиць про цю подію і лише одного разу показала загальний знімок з чоловіком, але на ньому не видно його обличчя.

© Instagram @podkaminskaya_official
Фото на анонс: особистий блог зірки.