Улюблена трійця: Пірс Броснан поділився чудовим портретом обох синів і внучки

1237

66-річний Пірс Броснан – знаменитий голлівудський актор. Він почав свою кар’єру на початку 80-х років минулого століття і завоював світову популярність, знявшись у ролі агента 007 Джеймса Бонда в чотирьох фільмах цієї пригодницької кінофраншизи. Але головне місце у його житті займає велика і дружна сім’я: влітку 2001 року актор одружився на журналістці Кілі Шей Сміт, яка подарувала йому двох синів: Ділана (21) і Пэриса (17).

© Instagram @piercebrosnanofficial, @keelyshayebrosnan

Зазначимо, що Пірс Броснан – вже тричі дідусь. Старших онуків, 18-річну Ізабеллу і 12-річного Лукаса, народила прийомна дочка актора Шарлотт, яка померла у віці 42 років від раку, як і перша дружина Броснана – Кассандра Харріс. А три роки тому на світ з’явилася його маленька копія – Марлі Мей. Батьком дівчинки є 34-річний Шон Броснан – син артиста від першого шлюбу. Молодий чоловік вирішив піти по стопах свого знаменитого батька і став актором. І хоча в його послужному списку не так багато ролей, кінокритики вважають його дуже талановитим і пророкують йому успішну кінокар’єру.

© Instagram @piercebrosnanofficial

Зірка Голлівуду досить активно веде свій особистий блог і іноді ділиться сімейними кадрами. Цього літа наприклад Броснан опублікував знімки з випускного молодшого сина Пэриса. Відомо, що зоряний спадкоємець закінчив Джорджтаунівський університет. Крім того, молодий чоловік досяг помітних успіхів у модельному бізнесі, він брав участь у показах бренду Dolce & Gabbana і знімався для корейської версії журналу GQ. А в червні цього року Періс став оператором короткометражного фільму, присвяченого проблемам голодуючих дітей Шрі-Ланки і діяльності Всесвітньої продовольчої програми ООН.

© Instagram @piercebrosnanofficial

Читайте також:Зворушливе прощання: Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс відправили сина до коледжу

А днями актор зробив справжній подарунок шанувальникам і поділився чудовим родинним знімком, на якому зображені його сини Шон і Ділан і обожнювана онука Марлі.

Прекрасний день з синами та онукою, — підписав фото Броснан.

© Instagram @piercebrosnanofficial

Шанувальники прийшли в захват від сімейної ідилії, залишають добрі побажання сім’ї актора і захоплюються підросла Марлі.

Читайте також:Так само закоханий: Пірс Броснан з дружиною відзначили 17 років весілля

Відомо, що Пірс Броснан душі не чує в своїй чарівною внучці Марлі Мей. На одному з фото в особистому блозі актора, дівчинка зображена в образі ковбоя – в капелюсі з відверненими полями і на… конячці-гойдалці. Шанувальники артиста висловили захоплення малятком. Багато відзначали в коментарях, що у трирічної Марлі Мей чудові волосся, дівчинка кучерява блондинка. Володарка величезних зелених очей, вона обіцяє вирости красунею.

Я намагався і намагаюся бути для своїх дітей опорою. Щоб з усіма своїми проблемами та радощами хлопці завжди йшли до нас з Кілі і були впевнені, що батькам це так же важливо, як і їм. Бог послав мені дружину, яка ніколи не відгороджувалася від проблем моїх старших, сприймала їх як власних дітей, намагалася зрозуміти, що відбувається, і знайти вихід. Я не вважаю себе зразковим батьком, оскільки часу катастрофічно не вистачало: мені треба було працювати, щоб забезпечити сім’ю всім необхідним. Зараз мої хлопці дійсно дорослі люди. Але і сьогодні вони цілком можуть поводитися як діти, розраховуючи на нашу допомогу. Шон — актор і продюсер, Шарлотта теж стала актрисою, Кріс займається кінобізнесом, але ми з Кілі як і раніше беремо участь у їх життя і намагаємося по можливості бути поруч, — розповів про спадкоємців Броснан.

© Instagram @piercebrosnanofficial
Фото на анонс: Instagram @keelyshayebrosnan, @piercebrosnanofficial