У Михайла Єфремова та Євгенії Добровольської народилася онучка

487

56-річний Михайло Єфремов – син знаменитих радянських акторів Олега Миколайовича Єфремова та Алли Борисівни Покровської. Він продовжує кинодинастию, багато знімається і виходить на театральні підмостки.

© Instagram @efremovmofficial

Крім того, Михайло Олегович – щасливий багатодітний батько. Старший син, Микита (31), з’явився на світ у другому шлюбі актора з філологом Асею Воробйової. Пізніше він одружився колезі, актрисі Євгенії Добровольської, яка подарувала йому ще одного сина, Миколи (28). Ще один шлюб з актрисою Ксенією Качалиной подарував Єфремову дочку Анну-Марію (19). Нинішня дружина актора Софія Кругликова народила чоловікові двох дочок: Віру (14), Надію (12) і сина Бориса (9).

Михаил Ефремов с детьми© Depositphotos, uznayvse.ru

Днями Михайло Олегович повідомив шанувальникам радісну новину – він вперше став дідом.

Так ось, інтернет, я – дід, – заявив Єфремов у відеоролику, опублікованому в блозі новинного ресурсу TVC Plus.

View this post on Instagram

A post shared by TVC+ (@tvcplus) on Nov 15, 2019 at 8:55am PST

Крім того, актор не став секретничати і розкрив ім’я та стать малюка. З’ясувалося, що у Єфремова народилася внучка, яку назвали Аллою, швидше за все, на честь легендарної Алли Покровської, яка померла в червні цього року. Дитина народилася в сім’ї середнього сина Єфремова, Миколи, і його дружини Влади Кисельової.

Шанувальники поспішають привітати улюбленого актора і залишають добрі побажання всій його великій родині.

Від душі вітаю. Бажаю внучечке довгих років, міцного здоров’я і бути схожою характером на діда

Яке щастя. Поздравяю вас. Нехай дівчинка талановита і знайома і здоров’я всім

Яке чудове подія! Здоров’я малятку

До речі, Микола і Влада одружилися влітку після п’яти років стосунків. Весілля пройшло в колі близьких і рідних пари. Відомо, що мама нареченого Євгенія Добровольська не змогла бути присутньою на урочистостях з-за гастролей, а ось Михайло Олегович був на святі. Микола пішов по батьківських стопах і став актором, а Влада працює у сфері реклами та освіти.

Я виховую дітей… невтручанням. Особливо синів — вони у мене вже дорослі, що відбулися особистості. Одного разу мій другий син Микола потрапив у міліцію — я його поставив на місяць остракізму. І що? І нічого. Він сам незалежно від мого з ним спілкування зробив всі необхідні висновки. Впевнений, що правильні. З хлопцями взагалі не треба церемонитися, – говорив Михайло Олегович в одному з рідкісних інтерв’ю.

Николай Ефремов с родителями© Instagram @efremovmofficial, @dobrovolskaya_evgenia, london-moscow.online

У Колі характер пекельний — бурхлива суміш Єфремова з Добровольською. І мені його шкода, розумію, що йому самому нелегко, – говорила про сина Євгенія в інтерв’ю тижневику «7 днів». – Він з дитинства був феєричним, невгамовним, неприборканим. Вимахав величезний — метр дев’яносто. Його батько всякий раз, коли бачить Николашу, жахається: «О, сину, ти ще, чи що, виріс? Я тебе боюся». Миколі доводиться нести знамениту прізвище, і він зізнається, що це його гнітить. Всі знають, хто його батьки, дідусь, бабуся, і розглядають хлопця з пристрастю.

Нагадаємо, що Євгенія Добровольська і Михайло Єфремов були в шлюбі 7 років і незважаючи на те, що вони не змогли зберегти сім’ю, залишилися в дружніх стосунках заради сина. У актриси також є старший син Степан (33) від першого шлюбу з актором В’ячеславом Барановим, молодший син Ян (17), який народився у відносинах Євгенії та актора Ярослава Бойка і довгоочікувана дочка Анастасія (10), яку зіркова матуся народила в 45 років.

© Instagram @dobrovolskaya_evgenia
Фото на анонс: Instagram @efremovmofficial