Як дві краплі води: Альона Хмельницька поділилася рідкісним кадром з красунею-дочкою Олександрою

745

48-річна Альона Хмельницька талановита актриса і мама двох чарівних доньок. Олександра (24) і Ксенія (9) з’явилися на світло в шлюб актриси і відомого режисера Тиграна Кеосаяна. Незважаючи на те, що зіркові батьки не змогли зберегти сім’ю і розлучилися після більше 20 років шлюбу, вони зуміли зберегти дружні стосунки заради дочок. Відомо, що Олена чудово спілкується з новою дружиною Кеосаяна, журналісткою Маргаритою Симоньян.

Ми з Ритою спілкуємося. Вони з Тиграном були у нас в гостях на дні народження, ми у них. Вона розумна людина. Я взагалі останнім часом особливо ціную розум і адекватність, — впевнена знаменитість.

© Instagram @alxmel

Хмельницька вже кілька років перебуває у відносинах з бізнесменом Олександром Синюшиным. Пара багато подорожує по світу і не приховує свого щастя.

Кінозірка активно веде свій особистий блог і з задоволенням ділиться з шанувальниками моментами свого життя. В її соцмережах безліч барвистих відпускних фотографій, кадри зі знімальних майданчиків і, звичайно, чудові сімейні знімки з доньками. Найчастіше останнім часом Альона публікує новини про молодшій доньці, Ксенії, а ось фотографіями Олександри вона ділиться не так вже часто.

Читайте також:Альона Хмельницька розповіла, як дочки взяли її нового обранця і його сина

Зоряна спадкоємиця вже кілька років живе самостійно. Вона отримала режисерську освіту в США, а зараз повернулася в Росію. У дівчини прекрасні вокальні дані, однак, за визнанням зіркової мами, Саша не збирається робити співочу кар’єру, так як у неї зовсім інші мрії і прагнення. Вона вже вирішила, що хоче серйозно займатися кіно, а все інше — для задоволення. Зараз Саша разом з батьком працює над сценарієм чергового фільму.

© Instagram @ahshamusic

У ці вихідні Олена порадувала шанувальників дуже красивим кадром Олександри.

І ще одна ))) Яка взагалі довго була одна ! А тепер у неї майже 3 сестри і брат ))) Сашка моя ! Краща версія мене !) Моя «пазла» — зворушливо підписала знімок Олена.

© Instagram @alxmel

Захоплені шанувальники поспішають залишити улюблену акторку і її доньці компліменти і добрі побажання, а також обговорюють їх неймовірну схожість.

Дуже красива! А очі…. Дуже на вас схожа, Альона) прямо як дві крапельки))))

Я думала це ви!!!! дуже красива, вся в маму!!!!

Яка красуня! Краса невимовна. Головне щоб була здорова і щаслива! Темненька в тата а все інше копія мама! Оленочко , ваші дочки копія вас, тільки з вірменським акцентом ! Щастя вам і здоров’я!

До речі, в коментарях відзначилася Маргарита Симоньян. «Нереальна Сашка красуня!» — написала вона.

Читайте також:Донька Олени Хмельницької вразила дивним хобі

З Сашком у мене ніколи не було ні серйозних сварок, ні навіть труднощів перехідного періоду. Звичних проблем, які трапляються з підлітками, ми не відчували. Саша завжди була осудною, не по роках дорослим дитиною — часом і зовсім здавалася дорослішими мене. Ми подруги — можу з упевненістю сказати, навіть не радячись з нею. У нас із Сашком дуже близькі стосунки. І я відразу схвалила її рішення піти в кіно, тому що це було доросле, сформоване рішення. Ми часто брали Сашу з собою на зйомки, і вона з дитинства розуміє, що світ кінематографа — це не тільки червоні доріжки і прем’єри, але й важка праця з супутніми втомою і нервуванням. І як тут відмовляти? В цьому випадку можна тільки допомогти, і я дуже хочу, щоб у неї все вийшло, — з гордістю говорить про дочки Хмельницька.

© Instagram @alxmel

До речі, минулої осені зіркова матуся поділилася в особистому блозі цікавим колажем з фотографіями дочок в одному віці. Шанувальники написали кінозірці безліч компліментів і зазначили, що Саша і Ксюша неймовірно схожі – та ж відкрита посмішка, розкішне волосся і темні, як у знаменитої мами, очі.

Фото на анонс: Instagram @alxmel