У ритмі танцю: співачка Жасмін прийшла на перший виступ доньки

830

41-річна Сара Шор, відома шанувальникам як співачка Жасмін, успішно поєднує музичну кар’єру та виховання трьох дітей. Нагадаємо, що від першого шлюбу з бізнесменом В’ячеславом Семендуевым з’явився на світ старший син зірки естради, 22-річний Михайло. Молода людина вже цілком самостійний і живе окремо від мами. У нинішньому шлюбі Жасмин з молдавським бізнесменом Ілан Шором народилися дочка Маргарита (7) і син Мирон (3).

© Instagram @jasmin

Жасмин обожнює своїх дітей і зізнається, що намагається приділяти їм весь вільний час, незважаючи на щільний гастрольний графік. Зоряні спадкоємці у цьому році порадували маму: Маргарита поступила в музичну школу імені Гнесіних і у вересні стала двічі першокласницею, адже вона тепер буде відвідувати і звичайну загальноосвітню школу та музичну. Також дівчина займається танцями в студії Todes, і вчора вона вже дала свій перший виступ у складі групи, про що горда мама тут же повідомила шанувальникам:

Їжу підтримати цю солодку малу на звітному концерті Todes 💃💃💃 Коли Маргаритка була зовсім маленька і ще навіть не вміла до пуття ходити, вона все одно цілими днями просила включати їй музику і намагалася танцювати, причому цілком в ритм 💪 Удачі сьогодні, маля, мама з тобою! 🌟🌟🌟

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 21, 2019 at 12:14am PDT

Шанувальники також залишили слова підтримки у коментарях:

Удачі Маргаритке! Вона у нас розумниця! Ми всі її підтримуємо!👏

Всього хорошого і доброго Маргариті! Вона у Вас красуня як і Ви🙂👍

Відмінного виступу, все буде чудово 😍

До речі, у вересні в особистому блозі малятка Маргарити з’явилося зворушливе відео, в якому вона вітає маму і тата з річницею весілля:

З днем весілля, улюблені татко і матуся, 8 років! 😃 #Вітаю #Маргаритка #ДеньСвадьбы #8лет

View this post on Instagram

A post shared by Маргарита Шор 💖 Margarita Shor (@margaritashor) on Sep 16, 2019 at 4:41am PDT

Нагадаємо, що разом з молодшими дітьми Жасмин цього літа прилетіла в Сочі на Междунардный конкурс молодих виконавців «Нова хвиля». Співачка відвідувала світські заходи, виступала, а також відпочивала з сином та донькою: гуляла з ними по Олімпійському парку, ходила в лазню, купалася в морі. На церемонію закриття «Нової хвилі» Маргарита і Мирон також прийшли разом з мамою. Цікаве відео з заходу співачка опублікувала у своєму особистому блозі.

Хвилинка мимимишности від нас з дітками, — підписала вона ролик.

View this post on Instagram

A post shared by Співачка Жасмін (@jasmin) on Aug 30, 2019 at 6:16am PDT

Читайте також:

  • Навіть назвали в честь неї: Жасмин показала свою 89-річну бабусю і поділилася дитячими спогадами
  • Хвилинка мимимишности: Жасмин показала міні-кліп з донькою і сином з закриття «Нової хвилі»
  • Вічна проблема: Жасмин поскаржилася на шкідливу звичку трирічного сина
Фото на анонс: Instagram @jasmin