«У Саші з ним якась неймовірна звязок»: Анастасія Шубская і Олександр Овечкін розповіли про однорічному сина

1573

У серпні минулого року модель Анастасія Шубская і прославлений хокеїст Олександр Овечкін вперше стали батьками. У них народився син, якого назвали Сергієм, в честь старшого брата Овечкіна, який трагічно загинув багато років тому. Знамениті батьки весь цей час вкрай скупо ділилися подробицями особистого життя і приховували обличчя свого первістка. Проте в честь першого дня народження і хрещення Сергія скасували режим секретності і з гордістю продемонстрували малюка в соцмережах.

© Instagram @nastyashubskaya

Днями зіркове подружжя дали спільне інтерв’ю журналу Hello і розповіли безліч цікавих сімейних подробиць про сина. Наприклад, повідали про те, на кого він більше схожий, і про те, яке перше слово сказав малюк.

За словами Анастасії, за цей рік вони з чоловіком дуже змінилися. В першу чергу, звичайно, стали більш відповідальними.

Все, що раніше було важливим, вже не має значення, – зізнається зіркова матуся. – Це був складний, але дуже щасливий рік. З народженням дитини в тобі прокидається така безмежна любов, коли ти можеш віддати за нього своє життя, не замислюючись про це ні на секунду.

Анастасія з посмішкою згадує, що Сергійко народився великим дитиною, тому всі куплені заздалегідь речі довелося роздати друзям і відразу перейти до одягу на 3-4 місяці. Також щаслива матуся зізнається, що син узяв все найкраще від мами і тата, тому поки складно сказати, на кого він схожий більше.

Коли дивлюся на свої дитячі фото, бачу, що син схожий на мене. Але коли він поруч із Сашком, то точна його копія, – каже вона. – У Саші з сином якась неймовірна зв’язок. Навіть його першим словом було «тато». Останні пару месмяцев ми живемо в Росії, у чоловіка тут дуже багато різних проектів, але він постійно з сином на зв’язку і, якщо є 30 вільних хвилин, завжди їде до нього. Це на льоду Овечкін звір, а вдома – ніжний, добрий, турботливий і навіть памперси навчився міняти, коли ми ще в пологовому будинку були.

© Instagram @nastyashubskaya

До речі, незважаючи на юний вік, у рідних маленького Сергійка вже великі плани на майбутнє. Його дідусь, батько Олександра Михайло Вікторович, мріє віддати онука до школи олімпійського резерву, щоб зоряний спадкоємець продовжив спортивну династію Овечкіних. Нагадаємо, що батьки хокеїста – успішні в минулому спортсмени: мама професійно грала в баскетбол, а батько займався футболом і виступав за столичне «Динамо».

Наостанок Анастасія розповіла, якою бачить свою сім’ю через 5 років. Співачка зізналася, що мріє народити чоловікові ще однієї дитини.

© Instagram @nastyashubskaya

До речі, перший свято Сергія Овечкіна в честь його дня народження пройшов весело і по-сімейному. Торжество було оформлено в біло-блакитний стилістиці. Зал прикрашали фігурки мультиплікаційного малюка Боса-молокососа. Ростова фігура героя розважала гостей. Його зображення створили і на святковому торті. Він був триярусним. На першому, зазначимо, кондитери зобразили і батьків іменинника.

Детальніше:Шоу з блискавкою, незвичайні тварини і дискотека: Олександр Овечкін і Анастасія Шубская з розмахом відзначили перший день народження сина

Малюка веселили дресировані тварини. Свої номери демонстрували дресировані собачки, лами, маленькі свинки і морський котик. Іменинник красувався на святі в чорному смокінгу і класичні туфлі. За словами батьків, дитина вів себе дуже спокійно, не вередував, давав всім гостям «п’ять» і з задоволенням позував перед камерами. Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 18, 2019 at 11:17pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 18, 2019 at 11:14pm PDT

До речі, на початку серпня свій перший день народження відсвяткувала чарівна Машенька, донька телеведучої Лєри Кудрявцевої і хокеїста Ігоря Макарова. Зіркові батьки теж весь рік приховували свою принцесу від настирливої уваги преси і шанувальників, але в підсумку зняли режим секретності і показали свою дитину в особистих блогах.

© Instagram @leratv
Фото на анонс: Instagram @nastyashubskaya