У спадок? Арчі дісталася шапочка з помпоном, як у принца Гаррі в дитинстві

1047

Сассексы сьогодні почали свій офіційний тур по Африці. Незважаючи на щільний графік і велика кількість перельотів, з ними подався і 4,5-місячний Арчі Харрісон. Зараз титуловані батьки вже приземлилися в Кейптауні, провівши в повітрі більше 11 годин.

© Instagram @meghanandharry4

Читайте також:Єлизавета II знайшла для Меган Маркл наставницю, щоб зробити дитинство малюка Арчі щасливим. Хто вона?

Закордонним журналістам вдалося зробити фото малюка Арчі, який перебував на руках у Меган Маркл. Малюк був одягнений у теплу білу шапочку з помпоном. І, як вдалося з’ясувати, такий вибір способу сина дружина принца Гаррі зробила неспроста. Шапочка Арчі дуже схожа на ту, що в 1985 році одягала маленькому Гаррі принцеса Діана.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Sep 23, 2019 at 3:31am PDT

Зазначимо, що у Кейт Міддлтон є традиція віддавати шану пам’яті своєї титулованої свекрухи шляхом вибору тих чи інших аксесуарів, а також образів, які збігаються з тим, що любила трагічно загинула принцеса.

Читайте також:Фотографії принцеси Діани з синами доводять: вона випередила моду

Наприклад, влітку увагу інтернет-користувачів залучив образ малюка Луї. Виявляється, син Кембриджів надів на парад Trooping the Colour той же костюмчик, що перш на це ж офіційний захід одягав його дядько принц Гаррі, коли був маленьким хлопчиком. Та ж сорочка з вишивкою і схожі блакитні шорти.

Виявляється, схожу одягав сорочку в дитинстві і принц Вільям.

© Instagram @todayshow

Припустимо, що і Меган Маркл перейняла цю милу особливість…

Читайте також:На честь ювілею принца Гаррі: Меган Маркл поділилася новим сімейним портретом з сином Арчі

Як відзначають зарубіжні видання, офіційної інформації про те, чи буде Арчі з’являтися на зустрічах разом з батьками, поки немає. Однак в Мережі не втрачають надію, що титуловані батьки покажуть свого сина.

З точки зору зв’язків з громадськістю, герцог і герцогиня повинні показати людям Арчі. Він — найкращий квиток, який у них є, щоб змусити людей закохатися в них, — сказала The Telegraph головний редактор журналу Majesty Magazine Інгрід Сьюард.

А як ви думаєте, чи побачимо ми Арчі під час туру і будуть інші повтори в його образах, що нагадують принца Гаррі в дитинстві?

Фото на анонс: Instagram @sussex.royal.family