Фамільні риси: дочка Поліни Сидихиной схожа на маму і дідуся

1003

У листопаді минулого року старша дочка відомого актора Євгена Сидіхіна Поліна – вперше стала мамою. У них з чоловіком Дмитром народилася донька, якій дали рідкісне і дуже красиве ім’я – Стефанія. Зіркова мама із задоволенням ділиться в особистому блозі хронікою дорослішання дитини і розповідає новини про неї.

Первенец Полины Сидихиной© Instagram @sidihina

Нагадаємо, свою вагітність Поліна розсекретила практично перед пологами. Це здивувало і неймовірно порадувала її шанувальників. Дівчина вибрала для цього особливий день – свій 30-й ювілей.

View this post on Instagram

A post shared by sidihina (@sidihina) on Oct 26, 2018 at 10:54am PDT

Через рік, зоряна матуся святкує свій день народження в оточенні коханого чоловіка і доньки. Зіркова сім’я зараз відпочиває на курортах Домініканської республіки, і Поліна регулярно ділиться відпускними кадрами. Сьогодні, на честь свята, вона показала неймовірно милий і забавний портрет дочки в сонцезахисних окулярах і спровокувала обговорення прихильників про те, що маля Стефанія дуже схожа на свою маму і знаменитого дідуся.

Мені 30 і один! І за цей один спасибі моїй +1Стефания зробила цей тридцять перший рік мого життя, якимось неймовірним, незабутнім і вже точно неповторним. Поява цієї дівчинки найкраще, що зі мною відбувалося в житті і за це спасибі коханому @imitay Без тебе нічого б не вийшло.😉 Тато, мама, вам спасибі за такий подарунок «життя»! Тепер я пізнала в чому її головна принадність! – зворушливо підписала кадр актриса.

© Instagram @sidihina

Шанувальники поспішають привітати Поліну з днем народження і залишають їй компліменти і добрі побажання. Крім того, фанати обговорюють неймовірну схожість маленької Стефанії з її мамою і знаменитим дідусем.

З днем народження! Донечка-найкращий подарунок, який Господь може подарувати жінці. Всіх благ вам!

Маленька така солодка))) вся в маму!!!

З днем народження! Творчого польоту і нових проектів! Щастя вашій родині — назавжди !))

Евгений Сидихин в детстве, Полина Сидихина с дочкой© Instagram @sidihina

До речі, Євген Сидіхин був на гастролях, тому не був присутній на виписці внучки з пологового будинку. Зі Стефанією зоряний дідусь познайомився трохи пізніше. Щаслива матуся розповіла, що дідусь примчав прямо з літака, невиспаний і трохи зимний.

Стеха ніби чекала його. Всупереч заведеному порядку «поїв-поспав» категорично відмовилась закривати очі. Ледь тато взяв дитину на руки, вона пригорнулася до нього й затихла. Він качав, колисав, розмовляв з нею, намагався знайти знайомі риси.

View this post on Instagram

A post shared by sidihina (@sidihina) on Dec 4, 2018 at 8:39am PST

За словами Поліни, Євген категорично заборонив називати його дідусем всім, крім Стеши. Причому обіцяв, що коли вона виросте, він з нею домовитися, щоб і вона не називала.

До речі, раніше актриса зізналася, що все частіше замислюється про екологію і намагається вносити свою, хоч і внесок у захист природи.

Ми зі Стефанією наприклад використовуємо одноразові пелюшки коли проветриваемся по максимуму, поки не «обдудоним» їх з усіх сторін не кидаємо те, що робимо в сміття. І міняти підгузник намагаємося не частіше ніж три години. Адже на розкладання першого та другого потрібно приблизно триста років!

View this post on Instagram

A post shared by sidihina (@sidihina) on Dec 2, 2018 at 10:48am PST

А ви бачите фамільне схожість Сидихиных – від дідуся до внучки?

Фото на анонс: Instagram @sidihina