Фотографують діти: зірки показали, як їх бачать сини і дочки

918

У наші дні, коли фотоапарат є практично в будь-якому телефоні, фотографувати стало не тільки просто, але і дуже зручно. Що може бути цікавіше, ніж знімати світ навколо себе і шукати нові ракурси і непомітні на перший погляд, але дуже важливі і цікаві деталі?

І, звичайно, будь-батькам цікаво, як бачить світ через фотооб’єктив їх дитина. Адже навіть аматорські заняття фотографією можуть стати основою естетичного виховання малюка і розвинути його почуття прекрасного. Займаючись цим захоплюючим хобі, дитина зможе відволіктися від рутинної навчального процесу і розвинути свій кругозір.

У цій добірці ви зможете подивитися, як зоряні діти фотографують своїх улюблених мам і тат і що у них виходить.

Марія Машкова

Актриса Марія Машкова – талановита актриса і турботлива мама двох доньок, 9-річної Стефані і 7-річної Олександри. Зіркова матуся живе на дві країни і намагається кожну вільну хвилину присвятити своїм дівчатам. Разом з чоловіком, відомим музикантом Олександром Слободянником-молодшим, вона виховує їх в атмосфері музики і творчості. Дівчатка вже володіють кількома музичними інструментами і мріють продовжити акторську династію мами, і музичну папи.

Старша давно визначилася з вибором і хоче стати артисткою. А молодша ніби хоче стати піаністкою, продовжить татову династію, мабуть, щоб йому не прикро було. У дівчаток одне заняття в тиждень на роялі, плюс у Фані ще на саксофоні, а Алі — на блок-флейті, — говорить про спадкоємицях кінозірка.

Днями Марія змінила імідж, і тепер вона — власниця модного чубчика. А хто краще за всіх сфотографує маму з новою стрижкою? Звичайно, улюблена донька! Машкова з гордістю продемонструвала фотографію, яку зробила Стефана, і, звичайно, підписала кадр з властивим їй гумором.

Як розкрутити instagram? Народжуєте дочка, дивіться, що їй дуже подобається(наприклад, слухати музику) і знімаєте, як вона співає в машині. Також, можете попросити сфотографувати вас у стіни! Раптом, талановита людина-талановита у всьому.

© Instagram @masha_mashkova_official

Шанувальники прийшли в захват від фотографії і вважають, що у Фані є професійне фотографічне чуття. Можливо, коли дівчинка підросте, вона зробить унікальні знімки своєї знаменитої родини.

Світлана Іванова

Актриса Світлана Іванова виховує двох дочок, народжених у шлюбі з режисером Джаніком Файзієвим. Вона воліє приховувати подробиці приватного життя і вкрай рідко ділиться сімейними кадрами в особистому блозі. Наприклад, як виглядає її старша дочка, 7-річна Поліна, шанувальники дізналися лише навесні цього року. Дівчинка стала ведучою дитячого шоу «Прогнозик погодки» на телеканалі «Супер», а її перший телеефір зафіксували фотографи журналу Hello.

Я багато займаюся з донькою сама. В різні періоди життя нам допомагала моя мама і моя різні няні, які відповідали потребам нашої сім’ї. Спочатку, коли донька була зовсім маленькою, це була няня з медичною освітою, зараз це няня-педагог. Донька ходить на різні заняття: плавання, художню гімнастику, англійська і французька. Ще мріє зайнятися китайським, — каже про донечку Світлана.

А недавно, судячи з усього, у Поліни з’явилося нове захоплення – фотографія. В кінці літа Світлана поділилася в особистому блозі неймовірно атмосферних кадром і зізналася, що його зняла Поліна.

Народити собі фотографа — безцінне! Ну круто ж, а?! — з гордістю підписала фото Світлана.

© Instagram @artistkaivanova

Шанувальники щиро захоплювалися ніжністю кадру і обраної композицією і пророкують зоряної спадкоємиці лаври успішного і талановитого фотографа.

Дарина Мельникова

Зірка серіалу «Татусеві дочки» і мама двох непосидючих синів Дарина Мельникова теж не поспішає впускати в свою приватне життя пресу і шанувальників. 6 років тому вона таємно вийшла заміж за актора Артура Смольянинова, восени 2015 року на світ з’явився Артур-молодший, а в грудні 2018 їх народився другий син Марк. Актриса активно веде свій особистий блог, однак сімейних фотографій в ньому дуже мало. Своїх синів вона поки воліє тримати подалі від публічного простору.

Читайте також:Ніжне тріо: Дарина Мельникова поділилася кадром з обома синами

Мельникова також відома своїм почуттям гумору. В одному з рідкісних інтерв’ю вона пожартувала, що хотіла б, щоб старший син швидше навчився робити мамі масаж шиї і готував смачний сніданок вранці.

3-річний Артур поки всього цього не вміє, зате пробує свої сили в фотографії. Навесні актриса опублікувала в особистому блозі кадр з молодшим сином і розповіла, що автор фото – старший син Артур.

Синочок, а сфотографуй мене з твоїм братом, щоб красиво було!! – з гумором презентувала Дар’я забавну сімейну фотографію.

© Instagram @melnikovadsh

Незважаючи на те, що на знімку обрізана голова знаменитої мами, прихильники впевнені, що малюк – природжений сімейний фотограф.

Єлизавета Боярська

Акторська родина Єлизавети Боярської і Максима Матвєєва існує вже 9 років. У них підростають двоє синів-7-річний Андрій і 9-місячний Григорій. Зіркові батьки скупо діляться інформацією про своє особисте життя і про синів, живучи за принципом «щастя любить тишу». Актриса лише нещодавно розсекретила зовнішність Андрія і розповіла про його захоплення.

Ми з Максимом намагаємося тримати золоту середину, так як вважаємо, що у дитини має бути дитинство, в якому вистачає часу грати, дуріти, пустувати, зустрічатися з друзями, дивитися мультики. Але в той же час хочеться, щоб Андрій вмів бути зібраним, відповідальним, зосередженим. Тому у нього є свої домашні обов’язки, розклад занять — ми ходимо на плавання, займається англійською мовою, математикою, шахами і музикою. Ми прибрали з розкладу сина все, що йому не подобається. Андрій займається тільки тим, що йому хочеться, в його розкладі ті заняття, на які йде з задоволенням.

Навесні цього року зіркова матуся поділилася чудесним кадром з молодшим сином і зізналася, що сфотографував їх Андрій.

Очима сина ))

© Instagram @lizavetabo

За словами захоплених шанувальників, фото вийшло неймовірно теплим і цілком професійним. Зоряний спадкоємець ідельно скомпонував кадр і вибрав вдалий фон – красиву набережну Петербурга. Після такого вдалого знімка, необхідно задуматися про курси фотографії, впевнені передплатники особистого блогу Боярської.

Павло Воля і Ляйсан Утяшева

У зірковій сім’ї шоумена Павла Волі і телеведучої Ляйсан Утяшевой підростають відразу два майбутніх фотографа. 6-річний Роберт і 4-річна Софія часто супроводжують батьків у поїздках по світу і прекрасно знають, як треба красиво фотографувати маму і тата.

Наприклад, у квітні цього року знаменитості разом з дітьми відпочивали на Тенеріфе і Ляйсан вперше похвалилася фотоумением своєї доньки.

фото by #SofiaVolya – розповіла вона.

© Instagram @liasanutiasheva

А в травні вони всією сім’єю були в Ізраїлі, де поєднали сімейні канікули з гастролями Павла. Ляйсан з гордістю продемонструвала в особистому блозі серію знімків з чоловіком на вулицях Тель-Авіва, які зробив Роберт.

Photo by #RobertVolya Синочку, Мама ТАКИ вважає, що це геніально! – похвалила вона юного фотографа.

© Instagram @liasanutiasheva

До речі, зоряні спадкоємці вже озвучили батькам, ким хочуть стати, коли виростуть. Так, Роберт, вперше побувавши на концерті у тата, вирішив, що піде по його стопах і стане артистом стендапу. А маленька Софія мріє у всьому бути схожою на маму і хоче піти у професійний спорт.

Крім того, на цьому таланти не закінчуються. Не так давно зіркова мама розповіла, що діти стали авторами мелодії і слів до пісні, під яку тепер всією сім’єю роблять зарядку.

Марія Погребняк

Дружина відомого футболіста і багатодітна мама Марія Погребняк весь свій час присвячує родині трьом синам, 11-річному Артему, 9-річному Павлу і 7-річному Олексію. Зіркова матуся неодноразово говорила про те, що виховує з них справжніх чоловіків і майбутніх помічників. У її спадкоємців практично немає вільного часу. Розпорядок дня розписаний по хвилинах: крім навчання і спортивних секцій, хлопці допомагають мамі по дому.

Молодший, Льоша, дуже любить теніс, з чотирьох років ним займається, ніколи не пропускає тренування, навіть плаче, коли починає боліти, і ми його не пускаємо на заняття. А старший –математик, весь просто у навчанні, у нього вже три нагороди. Він у нас був визнаний кращим учнем школи. Син сильний в математиці, в англійській мові, постійно олімпіад їздить, йому це подобається. Футболом він теж займається, але я бачу його в інших областях — економіка чи політика. У нього завжди повинно бути виконано домашні завдання, він прагне бути кращим. Середній у нас займається плаванням, він більш активний, рухливий, – з гордістю говорить про синів Марія.

А навесні цього року вона розсекретила ще одне захоплення старшого Артема. Виявилося хлопчик любить фотографувати маму і братів. І у нього це чудово виходить!

Мої улюблені пацани, старший-фотограф, – підписала знімок Марія.

© Instagram @mariapoga_

Численні шанувальники по достоїнству оцінили сімейний кадр і пропонують Марії купити синові професійний фотоапарат.

Фото на анонс: Depositphotos