Фотозвіт і море відео: Марія Кожевнікова відсвяткувала день народження молодшого сина

1244

У 34-річної Марії Кожевнікової та її чоловіка Євгена Васильєва є троє синів: 5-річний Максим, 4-річний Іван та малий Василь, якому минулого місяця виповнилося всього 2 роки. Про старших синів актриса розповідає часто, а от про молодшого рідко говорить. Більше того, Марія приховує обличчя дитини.

Читайте також:Вася на беговеле: Марія Кожевнікова показала нове захоплення молодшого сина

Але все-таки останнім часом Вася частіше стає героєм публікацій. Наприклад, Кожевнікова вирішила привідкрити завісу таємниці і показала, якою свято влаштувала синові на його дворіччя.

© Instagram @mkozhevnikova
© Instagram @mkozhevnikova
© Instagram @mkozhevnikova

Декорації замку, аніматори, хамелеони і навіть динозаври – Марія явно постаралася, щоб здивувати малюка! На своїй сторінці в соцмережах актриса зазначила, що вважає необхідним влаштовувати свята дітям навіть у зовсім юному віці.

Хтось вважає, що маленьким дітям не треба справляти день народження, адже все одно не запам’ятають. Відповім:) Вася щодня десятки разів просить поставити йому відео з дня народження — перше, саме популярне, де його вітає один Єгорка:) Це дуже зворушливий момент, коли-небудь його виставлю, – написала актриса.

Гортайте:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 6, 2019 at 7:22am PDT

© Instagram @mkozhevnikova

Користувачі Мережі захопилися тим, який день народження Марія організувала для свого сина. У коментарях до фото вони написали:

Мені здається всі діти з нетерпінням чекають дня народження. Навіщо позбавляти їх цієї радості? Виростуть, буде вже не те…

Як вам іде такий соковитий зелений колір сукні 😍 це виразно ваш колір) звичайно, для дітей треба робити все найкраще

А мені дуже шкода тих діток яким не відзначають день народження в перші кілька років життя, мої діти пам’ятають свій 2 і 3 рочки, які герої до них приходили, і я думаю якщо пам’ятають зараз, то вже будуть пам’ятати завжди. А якби цього не було — я б позбавила дітей приємних спогадів про дитинство.

Читайте також:Анастасія Стоцька перетворила кімнату дочки в ляльковий будиночок в її день народження

До речі, Марія часто ділиться з шанувальниками своїми міркуваннями про материнство і досвідом. Так, раніше вона розповідала, що багато кілограмів набирала під час вагітності. У 2017 році після пологів зірка важила 70 кілограмів. Повернутися у звичний вага їй допомогли спорт і правильне харчування.

Знайшла фото, щоб Вас зацікавити. І це не фотошоп, це реально я два роки тому. Так що все можливо, якщо скласти сприйняття себе, спорт і харчування, то результат буде, обов’язково буде, – писала тоді вона.

© Instagram @mkozhevnikova

Зазначимо, що у актриси є не тільки троє синів, але ще й троє хрещеників! Її новоспеченим хрещеником виявився спадкоємець акторської пари Алесы Качор і Вахтанга Берідзе Сандриками.

© Instagram @mkozhevnikova
Фото на анонс: Instagram @mkozhevnikova