Фільми про соціальні мережі та їх вплив на життя

516

Соціальні мережі так міцно увійшли в наше життя, що уявити собі навіть один день без них занадто складно. Деякі кінематографісти, користуючись нагодою, вирішили поміркувати про вплив інтернету на людей. Перегляд цих фільмів буде цікавий всім, особливо, занадто «залежним». Адже іноді корисно подивитися на себе з боку.

1. «любов гарантована», 2020

Очікування і реальність від сайтів знайомств породили величезну кількість жартів в інтернеті. У нас про це навіть є окрема стаття. У головного героя цієї романтичної комедії така ж проблема: він сходив на 986 побачень, але ту єдину так і не знайшов.

2. «вбити за лайк», 2017

У сучасному житті популярність часом доводиться виривати буквально зубами, чого тільки не зробиш заради лайків і передплатників. Дівчатка з фільму» вбити за лайк » вдалися до радикальних заходів: пішли вбивати в прямому ефірі.

3. «відрив», 2020

Молодий хлопець жадає мільйонів передплатників, визнання і любові аудиторії. Перед вами суміш комедії і жаху, про те, куди може завести скажена гонка за переглядами і репостами.

4. «соціальна мережа», 2010

Історія створення найбільшої в світі соціальних мережі-facebook. У ролі марка цукерберга-талановитий джессі айзенберг.

5. «чоловіки, жінки і діти», 2014

Мелодрама з серії»батьки і діти». Різні покоління намагаються знайти спільну мову, міркують про вплив інтернету на їх життя і відносин в сім’ї.

6. «соціальне самогубство», 2015

Раніше, щоб зрозуміти мотиви самогубства, слід було, як мінімум, обійти всіх знайомих і друзів, влаштувати обшук в будинку. Зараз же досить заглянути в телефон: листування, останні запити, блоги і записані відео − ось, що вже точно піде справі на користь.

7. «пошук», 2018

Сюжет фільму багато в чому схожий на попередній. Батько, який розшукує свою дочку, починає ретельно вивчати її віртуальне життя. Як виявилося, він абсолютно не знав своєї дитини.

8. «інгрід їде на захід», 2017

У вас є instagram-кумир? блогер, за життям якого ви стежите 24/7? головна героїня цього фільму настільки одержима аккаунтом однієї дівчини, що змінюється до невпізнання і відправляється до неї в інше місто.

Ви коли-небудь замислювалися над тим, що ховається за ширмою social media? як вибудувані ті чи інші алгоритми компаній? у цьому фільмі розробники facebook, instagram, pinterest, google розкриють перед вами всі карти. Попереджаємо: документальна драма може змінити ваше уявлення про соціальні мережі. Приказка» менше знаєш − краще спиш » тут як не можна до речі.