Щасливо, але недовго: 6 історій пар, де дружина померла незабаром після весілля

757

Нещодавно стало відомо, що не встиг 37-річний прохор шаляпін одружитися, як вже став вдівцем. Через кілька днів після розкішної весільної церемонії його дружину, канадську мільйонерку тетяну девіс, відвезли на швидкій. Діагноз: коронавірусна інфекція. Лікарі намагалися врятувати тетяну всіма силами. Вони ввели її в штучну кому, але всі зусилля виявилися марними. Менше ніж через два місяці після весілля девіс померла, так і не вийшовши з коми.

Іноді клятву закоханих перед вівтарем жити разом довго і щасливо виконати не виходить, в справу втручаються найрізноманітніші трагедії. Ось шість реальних історій пар, в яких дружина пішла з життя незабаром після весілля.

На ранок після весілля

У бразилії наречена померла після першої шлюбної ночі. Дівчині було всього 18 років. Вранці після весілля вона поскаржилася на погане самопочуття і зомліла. Новоспечений чоловік почав викликати таксі, щоб відвезти кохану в лікарню, але таксисти один за одним відмовлялися від замовлення через пробки і далекої відстані. Тоді він подзвонив у швидку.

Медиків довелося чекати довго. Приїхавши, вони діагностували серцевий напад і повезли дівчину в лікарню. На жаль, навіть до клініки доїхати не вдалося: молода дружина померла по дорозі. Убитий горем чоловік спробував у всьому звинуватити докторів, які їхали занадто довго, але виявилося, все було в рамках протоколу. Пізніше він переїхав в інше місто: не зміг жити там, де був щасливий з коханою дружиною всього одну ніч.

Через 2 дні після весілля

Ця історія сталася навесні нинішнього року. Наречена з індії знепритомніла під час весільного ритуалу. Але всі списали це на хвилювання і втому. 35-річна дівчина і до весілля скаржилася на погане самопочуття. Але ж і тиждень приготувань був напруженим і емоційним. До нареченої прийшов сімейний лікар і не помітив нічого підозрілого.

Через день після весілля молода дружина, здається, оговталася, а ще через день вони з чоловіком зібралися поїхати в гості до родичів. В гостях вона знову знепритомніла і вже не опритомніла. Вже після смерті лікарі діагностували у неї covid — 19 і значне ураження легень. Симптоми при цьому були мінімальні, перед весіллям лікар навіть не порадив їй пройти тест.

Чоловік, до речі, не був заражений, як і інші родичі. Але їх горя це анітрохи не применшило.

Через 5 днів після весілля

33-літня фавзія джавед і 27-річний кашіф анвар формально розписалися в кінці минулого року. Але справжнє весілля зіграли тільки 27 серпня 2021-го, коли в йоркширі, де вони живуть, послабили карантин. Після цього пара вирушила у весільну подорож по шотландії.

На п’ятий день після весілля поліція единбурга отримала повідомлення про те, що жінка впала з обриву знаменитого пагорба трон артура. Рятувальники і швидка приїхала на місце події, але фавзія померла від отриманих травм, не приходячи до тями. Пізніше з’ясувалося, що вона була на ранніх рядках вагітності.

А потім справа прийняла і зовсім несподіваний поворот: поліція вирішила, що все, що сталося зовсім не було нещасним випадком. За звинуваченням у вбивстві молодої дружини затримали її чоловіка. Ніхто зі знайомих не може повірити в це: любов цих двох була абсолютно очевидна. Але у полісменів, за їхніми словами, є докази. Поки справа ще в процесі, але перше судове засідання вже відбулося.

Через 9 днів після весілля

34-літня наречена з ізраїлю, здавалося, могла бути впевнена в своєму здоров’ї, вона сама і її чоловік були лікарями. Але все пішло не так, як передбачалося. Через кілька годин після весільної церемонії молода дружина знепритомніла. Серед гостей, багато з яких теж були медиками, ніхто не зміг реанімувати її.

Її відвезли в ту саму лікарню, де вона працювала, але вже не в якості лікаря, а в якості пацієнта. Дев’ять днів дівчина пролежала в комі. «бачити молоду жінку у весільній сукні в такому стані-одне з найгіршого, що я коли — небудь бачив за час роботи лікарем», — сказав потім один з лікували її докторів. Дев’ять днів по тому дівчина померла, не приходячи до тями.

Через 2 тижні після весілля

31-літня шинейд річардс була неймовірно щаслива, коли зв’язала себе узами шлюбу з коханим, ліамом макдонахом. До цього вони зустрічалися 12 років. У них було дві дочки, але ставити штамп в паспорті їм здавалося зайвим.

За два роки до весілля лікарі виявили у шинейд рак. Ліам підтримував свою обраницю і вірив, що разом вони переможуть хворобу. Тим більше прогнози були оптимістичними.

Вже ближче до весілля стан шинейд стало стрімко погіршуватися. «їй було дуже погано, але вона посміхалася і була дійсно щаслива», — згадує день одруження молодий чоловік. Через кілька днів після церемонії дівчині стало настільки погано, що вона могла тільки кричати від болю. Лікарі, які раніше давали парі надію, тільки розвели руками. Пробувши всього два тижні в статусі законної дружини, шинейд померла.

Через 8 тижнів після весілля

Британець річард пімблі одружився на любові всього свого життя лінн, але менше ніж через два місяці вже змушений був готуватися до її похорону. Він попрощається зі своєю дружиною в тій же церковній парафії, де вони одружилися 4 липня. Той же кінь і візок, які привезли місіс пімблі до церкви в якості нареченої, будуть везти її труну.

Біди нічого не віщувало: молодята проводили вечір вдома. Раптово його дружина відчула себе погано і попросила викликати швидку. Коли вони приїхали в лікарню, лінн сміялася і жартувала. А через 18 хвилин померла. Лікарі діагностували тромб: цього не міг передбачити ніхто.

«я спустошений, убитий горем і відчуваю нереальний біль. Лінн була моїм життям, і вона тільки що пішла. Вона була для мене всім. Більше ніщо на цьому світі не має значення», — сказав річард на похоронах.

Ліда буслаєва