Хаматова, боня та інші зірки, які змінили колір волосся

219

76-літня хелен міррен не боїться експериментів. Спеціально для одного з показів каннського кінофестивалю цього року вона зважилася на зміну б’юті-образу. Актриса пофарбувала волосся … В рожевий колір. Звичайно, не яскравий, а пастельно-благородний.

Треба сказати, що цей відтінок ідеально підійшов до вечірньої сукні актриси, в якому вона вийшла на червону доріжку. Заради цього все і замислювалося. Втім, хелен так йде нова зачіска, що, можливо, вона не відразу повернеться до попередньої.

фотоlegion-media.ruфотоlegion-media.ru

олена шишкова поділилася з фоловерами новим селфі, але всіх схвилювало одне питання: невже колишня тіматі перефарбувалася в брюнетку? темне волосся олени в кадрі видно чітко. Шанувальники висловили надію, що це всього лише перука. Адже якщо олена дійсно вирішила так кардинально поміняти відтінок, то, по-перше, втратить свою індивідуальність, а по-друге, стане дуже схожа на іншу колишню дівчину тіматі — анастасію решетову.

вікторія боня вже довгі роки ходить в образі блондинки, але бувають моменти, коли телеведучій хочеться злегка освіжити свою зачіску і одним з таких способів є догляд в темний.

І дійсно, боня-брюнетка виглядає більш стильно, ніж раніше. А ось те, що зірка плюс до всього вирішила ще й наростити волосся, передплатники не оцінили. На їхню думку, виглядають надто вже довгі локони неприродно. До того ж з таким нарощуванням волосся здаються рідкісними, особливо на кінцях, а це псує образ.

Шанувальники змогли побачити сару полсон з новим кольором волосся. Зірка, що перетворилася на темно-руду фатальну красуню, була помічена на вулицях нью-йорка. Правда, зміна іміджу відбулася тільки завдяки новій ролі. Актриса зараз знімається в серіалі за романом «пролітаючи над гніздом зозулі», граючи медсестру в психіатричній лікарні.

Але було б краще, якби цей колір волосся полсон і залишила. Адже те, що творилося у неї на голові останнім часом, інакше як неподобством назвати складно. Навіть на червоні доріжки вона виходила з відрослими пожовклими мелірованими пасмами, які явно давно не бачили перукаря.

рита дакота змінила звичний темно-медовий блонд на майже білий колір. «мій ідеальний серферський блонд» — — похвалилася вона передплатникам. Виглядає новий колір волосся дуже яскраво. Головне — щоб рита тепер не забувала вчасно оновлювати його, на відміну від зірок, які освітлили волосся дуже невдало.

чулпан хаматова на пам’яті шанувальників багато років кардинально не змінювала колір волосся. Але цієї весни вона раптово вирішила перетворитися на блондинку. «виробнича необхідність зміни забарвлення», — підписала вона свіже фото. Так, чого не зробиш заради ролі! тим більше що такий колір чулпан дуже йде, роблячи її образ легше і цікавіше.

Одна з найзнаменитіших блондинок країни анна семенович теж зважилася на зміну іміджу. Співачка постала перед передплатниками в образі брюнетки, та ще й з повітряним чубчиком.

Думки шанувальників розділилися. Одні порахували, що така зміна семенович йде. «що всі так вперлися в цей блонд з 90-х», — стали писати вони в коментарях. Інші ж почали благати анну повернутися до колишнього іміджу.

Втім, враховуючи, що фото зірка супроводила хештегом «кіно», цілком можливо, що ці зміни зроблені ненадовго, заради ролі у фільмі або кліпі.

анна нетребко здивувала своїх передплатників, показавшись їм в новому образі. Оперна діва стала блондинкою. Правда, зміни ці всього лише для виступу. «ні, в блондинку я не перефарбувалася … Це сценічний образ, і, звичайно, я розумію, що зі своїм волоссям мені краще, але це моя робота», — підписала анна, немов вибачаючись. Хоча могла цього не робити: зі світлим відтінком волосся їй теж дуже навіть непогано.

крістіна орбакайте на вечорі у валентина юдашкіна показала незвичайний, сміливий і дуже весняний образ з рожевим каре. Шанувальники співачки прийшли в захват і зійшлися на думці, що з такою зачіскою (нехай це навіть всього лише перуку) краса зірки заграла новими фарбами. Коментатори порівняли христину і з барбі, і з клеопатрою, і з умою турман — і вирішили, що орбакайте виглядає набагато красивіше.

ксенія бородіна , повернувшись з тайських пляжів, здивувала передплатників не тільки засмагою, але і новим, майже чорним кольором волосся. До цього ксюша воліла багатошарове і більш світле фарбування, а на відпочинку її волосся і зовсім вигоріли до майже рудого відтінку.

Шанувальникам новий образ ксюші припав до душі. Вони зійшлися на тому, що така зачіска додає телеведучій загадковості і відмінно підкреслює її яскраві риси обличчя. Правда, деякі припустили, що темний колір волосся — це всього лише фільтр на фото. На жаль, фотошопом часом бородіна зловживає. Але навіть якщо це так, може бути почувши стільки компліментів на свою адресу, ксенія прислухається до думки фанатів і зважиться на зміну іміджу.

Тим більше брюнетки цієї весни однозначно виграють у блондинок: багато зірок зважилися змінити звичний світлий колір на більш природний темний відтінок. Наприклад, шарліз терон на «оскарі-2019 » привернула до себе загальну увагу новим кольором волосся. Чарівна блондинка перетворилася на фатальну брюнетку.

З цією зачіскою шарліз, безумовно, стала виглядати яскравіше. Але в той же час темний відтінок додав їй кілька років, та й легкість в образі відразу зникла.

Одна з найзнаменитіших блондинок в світі, різ візерспун, теж перетворилася в брюнетку. Невже зірка вирішила відмовитися від звичного кольору волосся?

Шанувальникам різ не варто поспішати засмучуватися: темний колір волосся візерспун «приміряла» тільки для зйомок. Разом з дженніфер еністон актриса знімається в новому серіалі, який буде розповідати про життя тележурналістів.

Проте освіжити образ, нехай навіть ненадовго, пішло різ на користь. Хоча б тому, що фанати знову оцінили, як добре їй бути блондинкою: все-таки каштанові кучері зірці не надто йдуть.

кейт бланшетт здивувала не тільки незвичайним дизайнерським вбранням, але і новою зачіскою. Актриса, яку ми вже звикли бачити блондинкою, змінила колір волосся на темно-русявий.

На екрані кейт вже була брюнеткою (у фільмах «маніфесто» і «тор: рагнерек»), але ось в повсякденному житті вона на такий крок раніше не наважувалася. Як виявилося, даремно. Перетворення вийшло дуже ефектним. Темний колір волосся відразу зробив зовнішність бланшетт яскравіше і виразніше.

А деякі зірки в передчутті весни вибирають ще більш яскраві і незвичайні відтінки. Наприклад, багатодітна мама оксана самойлова , повернувшись з відпустки з майамі в москву, вразила передплатників не тільки засмагою, але і новою зачіскою. Замість звичних довгих каштанових локонів дружина джигана показала свіжі фото з рожевим подовженим каре.

Правда, трохи пізніше самойлова зізналася, що поки освітлювати свої шикарні волосся не готова і нова зачіска всього лише перуку. Але знімати його вона не збирається. «він мені реально дуже йде. Стильно, молодо, свіжо, і, здається, я буду ходити в ньому постійно», — пообіцяла оксана шанувальникам. І поки слово тримає: вже два дні поспіль викладає фото лише в новому образі.

Тим часом ольга бузова раніше знову вирішила повернутися до іміджу ніжної блондинки. Мабуть, образ фатальної жінки зірці за кілька років набрид. «так раптом захотілося змін у всьому. Вирішила почати з зачіски», — поділилася оля з передплатниками.

До речі, відтінок волосся у олі став зовсім не таким, як на початку її телекар’єри. Затемнений біля коріння блонд виглядає набагато елегантніше, ніж майже білий колір, яким ведуча і співачка колись пишалася.

Але найцікавіше, що бузова вирішила змінити зачіску майже відразу після того, як так само вчинила анастасія костенко . Нова дружина дмитра тарасова, яка ніколи не була помічена в тязі до б’юті-експериментів, днями все ж зважилася оновити імідж. В instagram-stories дівчина виклала селфі з помітно освітленим волоссям. Чи не платиновий блонд, звичайно, але різниця з її звичним чином велика.

Зрозуміло, передплатники відразу вирішили, що ольга в черговий раз хоче підколоти костенко і тарасова і показати, що вона красивіше. Може, в цьому і є частка правди, тим більше бузова поставила під своїм фото багатозначний хештег #бившихвігнор. А може, не варто шукати потаємні смисли: зрештою, до початку весни багато зіркові красуні виступають за оновлення.

Думки передплатників розділилися: хтось виступив за новий вигляд колишньої моделі, а хтось стверджує, що брюнеткою настя виглядала набагато яскравіше і природніше. Деякі назвали дівчину бузової навпаки, згадавши, що ольга пару років тому пофарбувалася і перетворилася з милої блондинки в фатальну красуню. А костенко, мабуть, вирішила виконати зворотний шлях.

Втім, не факт, що анастасія дійсно зважилася на кардинальну зміну іміджу: більше фото вона не показувала. Благо сьогодні існує безліч програм, в яких можна прикинути, йде тобі той чи інший відтінок чи ні, і відразу бігти до перукаря зовсім не обов’язково. Так роблять багато зірок. Наприклад, анна седокова .

«руденька з» віа гри» повернулася», — кликали шанувальники анни. Співачка, яка вже давно перетворилася на шикарну брюнетку з довгими локонами, вирішила повернутися до колишнього іміджу і показала фоловерам фото з новим кольором волосся.

Правда, поки зірка тільки приміряє на себе новий образ за допомогою фоторедакторів. Але, судячи з захопленої реакції коментаторів, незабаром може і справді перефарбуватися в вогненно-рудий. Дівчину просто засипали компліментами.

А ось меган фокс дійсно змінила зачіску. Актриса стала блондинкою, та до того ж ще й коротко підстриглася. Зробила вона це заради нового фільму під назвою » чансарі 15 вересня». Меган отримала в ньому роль журналістки, яка стала першою жінкою — лауреаткою пулітцерівської премії. До речі, це перша серйозна робота меган в кіно за останні 2 з гаком роки.

агата муценіеце також експериментувала з іміджем. Але, на відміну від меган, вона пофарбувалася в темний відтінок — такий ми пам’ятаємо актрису ще з часів «закритої школи». До того ж агата наростила волосся, і новий образ їй йде більше, ніж колишнє освітлене каре.

леді гага з початку року встигла змінити золотистий колір волосся на ніжний відтінок синього кольору і знову перетворитися в класичну блондинку. Схоже, від експериментів з нарядами вона перейшла до дослідів над власною шевелюрою.

А настя івлєєва здивувала мільйони своїх передплатників знімком з рожевим волоссям а-ля кім кардашьян. Цікаво, чи залишить колишня блондинка такий колір волосся або це всього лише шампунь відтінку, який скоро змиється?

Адже, наприклад, юлія снігир теж місяць тому змінила свій колір волосся на яскраво-мідний. Одній частині її фанатів сподобався новий образ, але інші визнали, що брюнеткою снігір виглядає більш аристократично. У підсумку зараз юлія повернулася до колишнього іміджу.

ляйсан утяшева завжди була знаменита своїми довгими каштановим волоссям, але в якийсь момент гімнастці захотілося кардинальних змін. Дружина паші волі не тільки зробила боб-каре, але і стала блондинкою. Вийшло дуже стильно і свіжо!

Головна сваха країни завжди була пекучою брюнеткою, але недавно лариса гузєєва вирішила освіжити свій образ, пофарбувавшись в блонд. Складно сказати, який відтінок йде телеведучої більше, адже вони обидва їй до лиця.

Не так давно на б’юті-експерименти вирішувалися пекучі брюнетки настя каменських і сальма хайек . Правда, їх світлі локони на перевірку виявилися всього лише перуками. І добре, адже натуральний відтінок і тієї й іншої йде набагато більше.

А хілларі дафф після народження дочки пофарбувалася в платиновий блонд по-справжньому, відмовившись від недбалого балаяж, який вона носила майже рік.

Світлі локони воліла і кайлі дженнер . Втім, вона, як і кім кардашьян , фарбує волосся в самі різні кольори чи не кожен місяць. Так що, здається, в цьому році ми ще не раз будемо спостерігати за кардинальними змінами в її зовнішності.

Які ще зірки зважилися на експерименти з кольором волосся, дивіться у фотогалереї нижче.

+3