«я-витвір мистецтва»: відразлива краса самої нестандартної актриси іспанії

1003

Знаменита іспанська актриса, зоряна супермодель, яка блищить на світовому подіумі, за загальним визнанням, унікальна у всьому. В юності вона дуже журилася з приводу своєї зовнішності, вузького асиметричного довгого обличчя, великого носа з горбинкою і панічно боялася фотографуватися.

Школу роза кинула (яскравий і звучний псевдонім майбутня зірка отримала пізніше), не витримавши знущань і насмішок однолітків над її зовнішністю. Через кілька років про свої страхи дівчина згадувала з посмішкою. Вона гордо, як і личить іспанці, кинула виклик старим традиціям, оспівує класичну жіночу красу. Палкість, чуттєвий вогонь в чорних очах, легка і в той же час велична хода, чудова фігура — троянда в одну мить перетворилася на досконале недосконалість. Саме такий і побачив її одного разу геніальний режисер педро альмодовар: йому в якийсь момент навіть здалося, що подібне творіння не зміг би створити навіть сам пігмаліон. Россі де пальма надовго стала музою великого майстра кіно.

Спочатку невелика роль у фільмі «закон бажання«, потім картина» жінки на межі нервового зриву», в якій блискуче проявився різнобічний талант молодої актриси. Педро альмодовар вважав, що недоліки в зовнішньому вигляді неординарної россі — це і є її гідності, свого роду вищий дар природи. Тому режисер перед зйомками наполягав на тому, щоб вона гримувалася сама, як їй завгодно, щоб не втратити творчу самобутність. Якось россі дорікнули, що, мовляв, вона весь час грає в кіно другорядні ролі, зовсім не претендуючи на головні. Зіркова іспанка лише посміялася у відповідь. На думку актриси, приземлені образи няньок і служниць їй ближче по духу, ніж витають в хмарах героїні.

Россі де пальма ніколи не переступала поріг кабінету пластичного хірурга і вважає, що справжня жіноча краса нічого спільного з фальшивкою не має. Голлівуд милостиво відкрив перед нею свої двері: її участь у фільмі «висока мода» разом з софі лорен і джулією робертс викликав тут справжній фурор. І знаменитий жан-поль готьє поспішив сказати, що хотів би бачити на своїх показах «саму потворну красуню». Успіх в кіно, на світовому подіумі, на жаль, не скрасив особисте життя пристрасної і палкої іспанки. Майже десять років відносин з іспанським актором і моделлю сантьяго лахустісією ні до чого серйозного не привели. А таємнича історія її роману з кубинцем ота, передбачуваним батьком сина і дочки россі, також не отримала продовження. До речі, діти зовсім не схожі на свою матір, що володіє своєрідною колоритною зовнішністю.

Зауважимо, що вік абсолютно не позначається на россі і кожен її виступ на подіумі — це розкішне, яскраве видовище. Її енергії вистачає і на те, щоб успішно вести бізнес. Виробництво власної лінійки нижньої білизни, випуск власного парфуму і боротьба за права жінок — все встигає ця неординарна зіркова жінка, що обожнює кіно, моду і поезію. Россі нерідко порівнюють з жіночими образами пензля великого пікассо. Не без частки кокетства палка іспанка відповідає:»що я можу сказати, я — витвір мистецтва».

+4

Венера єрофєєва