Зірки, які пробувалися в проект «голос»

565

У третьому сезоні таємничий вокаліст виконав пісню» оберніться» григорія лепса і валерія меладзе. Дивний тембр насторожив олександра градського , леоніда агутіна , діму білана і пелагею . Вони так і не повернулися, а коли виступ закінчився, побачили за роялем людину в балахоні. Ним виявився іван ургант .

Спробувала обдурити журі лоліта мілявська у четвертому сезоні з піснею «снилося мені» групи «неділя». Але сюрприз не вдався. «лола», — вигукнула поліна гагаріна з перших слів. У цьому ж році розіграв лепса, градського і басту діма білан. Співак виконував «нічний каприз» сергія мазаєва, змінивши голос настільки, що ніхто його не впізнав. Тільки гагаріна, відчуваючи підступ, міркувала, що відчувала щось рідне.

Ведуча регіна тодоренко прийшла в четвертий сезон не жартувати. Піснею «ноченька» дівчині вдалося розгорнути до себе гагаріну. Але дійти до перемоги не вдалося, регіна вибула на етапі нокаутів. В якості учасника з’явився на шоу і родіон газманов . На його виконання i believe i can fly ар келлі повернулися лепс і баста.

— я прийшов на «голос«, тому що після проекту» точнісінько «на першому каналі мені захотілося заспівати на всю країну вже своїм вокалом,-поділився з» антеною» родіон. — чи задоволений я результатом? звичайно, хотілося пройти далі, але у мене була дилема. Якби я пройшов у третій тур, то мені довелося б скасовувати вже призначені концерти. Григорій лепс своїм рішенням (на поєдинках співак залишив у шоу іншого вокаліста. — прима. «антени») позбавив мене від необхідності вибирати. Участь у проекті, звичайно, дало збільшення кількості концертів, я навіть трохи підняв вартість виступів, познайомився з величезною кількістю приголомшливих артистів, з якими брав участь в одному сезоні. Ми спілкуємося досі. Чи навчився я чогось нового? це був найсерйозніший конкурс у моєму житті. Навик справлятися з таким хвилюванням знадобився.

У п’ятому сезоні білана, агутіна, лепса і гагаріну спантеличив артист, який різними голосами співав за трьох фрагмент з опери «чарівна флейта» моцарта. «це максим галкін !» — вгадала поліна. Гуморист пожартував, що на шоу його послала дружина.

Якщо галкіна визнала тільки гагаріна, то миколи баскова з композицією il mondo джонні фонтани тут же розкусив григорій лепс. Але, коли ширма на сцені впала, перед наставниками стояла незнайома людина. «а тепер повторіть!» — попросила гагаріна. Заграла музика, вокаліст мовчав, а з залу для глядачів вийшов басков.

У тому ж сезоні члени журі по-новому відкрили і не впізнали ведучого олександра гордона , він виконав in the death car іггі попа і зізнався, що з дитинства мріяв стати співаком в ресторані.

Несподіваним для наставників стала поява і олександра панайотова , причому в якості учасника. На пісню еріка кармена all by myself повернулися всі четверо. Панайотов в команді лепса пройшов у фінал, але посів друге місце, поступившись дарині антонюк .

Пелагея розіграла колег у сьомому сезоні з піснею мерседес соси alfonsina y el mar. сергій шнуров і баста повернулися до вокалістки практично одночасно, за ними пішов і костянтин меладзе . Стрималася тільки ані лорак . «тут дуже страшно співати, я ніч не спала, хвилювалася», — поділилася пелагея.

У десятому, ювілейному сезоні на сцену вийшла переможниця першого «голосу» діна гаріпова . Її виконання» а наостанок я скажу » розвернуло до себе білана, агутіна і пелагею, а ось олександр градський артистку власного театру не впізнав. «я тобі це пригадаю! найсмішніше, що минулого разу я один повернувся, а вони всі — ні», — сказав олександр борисович.

старшого сина градського данила були готові взяти білан і пелагея в третьому сезоні. Олександр борисович зізнався, що ніколи не чув, як співає його спадкоємець. Данило хоч і пройшов у шоу, вирішив не брати участь, поступитися місцем іншим.

У п’ятому сезоні організувала сюрприз для тата старша дочка лепса інга . Дівчина раніше не виступала на сцені, і їй не вдалося розгорнути до себе жодного наставника. «чесно, погано! рік треба попрацювати з потрібними людьми, а там буде видно», — прокоментував вокал дочки лепс.

У цьому ж сезоні брав участь онук луї армстронга чарлі армстронг. Його взяла в команду поліна гагаріна. Чоловік вилетів на поєдинках.

Олеся гордієнко