Хлопчик з яблуками: Олександра Урсуляк поділилася рідкісним кадром з 2-річним сином

452

36-річна актриса театру і кіно Олександра Урсуляк вкрай рідко ділиться подробицями особистого життя, вважаючи за краще берегти спокій своєї сім’ї. Відомо, що зіркова матуся виховує трьох дітей. У шлюбі з актором Олександром Голубєвим на світ з’явилися дві їхні доньки: у 2006 році – Анна, в 2008 – Анастасія. Однак подружжя розлучилося, не зумівши зберегти сім’ю. Два роки тому Олександра Урсуляк знову стала мамою. У відносинах зі скрипалем Андрієм Розендентом в 2017 році народився син. Ім’я малюка знаменита матуся спочатку не розсекречувала, але потім стало відомо, що дитину назвали Володимир.

© Instagram @sashaursula

У серпні Володя відсвяткував 2-річчя, і на честь цієї знаменної події Олександра показала в особистому блозі відео, на якому не без праці, але можна розгледіти її малюка. І, звичайно, зворушливо привітала сина зі святом.

А сьогодні актриса зробила справжній подарунок усім передплатникам свого блогу і поділилася чудовим осіннім кадром з Володею.

Урожай яблук цього року — ЗАВАЛИСЬ!!!! І оччч смачні! І очччч красиві. І очччч запашні!!! Будинки запах яблук… – підписала кадр кінозірка.

© Instagram @sashaursula

Шанувальники прийшли в захват від рідкісного сімейного знімка маленького Володі і залишають добрі побажання сім’ї актриси. До речі, в коментарях відзначилася близька подруга Олександри, актриса Ксенія Лаврова-Глінка. Вона впевнена, що малюк – копія тата. Між знаменитостями стався жартівливий діалог.

Я займаюся тільки клонуванням, – відповіла подрузі Олександра.

Це видно. Ти не брала участь. Я теж зняла з себе відповідальність, – відповіла їй Лаврова-Глінка.

Нагадаємо, що Ксенія Лаврова-Глінка та Олександра Урсуляк стали мамами в третій раз в 2017 році, з різницею всього в пару місяців. У обох народилися хлопчики.

Зазначимо, що син Ксенії, Микола – копія свого батька, актора Дмитра Готсдінера. Шанувальники і сама зіркова матуся не раз відзначали це схожість. Актриса ретельно оберігає родину від настирливої уваги фанатів та преси, тому вперше показала свого малюка лише через рік після його народження.

До речі, Володимир росте дуже господарським хлопчиком. Незважаючи на юний вік, він вже щосили допомагає мамі по господарству. На відео, яким нещодавно поділилася актриса, хлопчик з гордим виглядом, абсолютно задоволений собою, підмітає підлогу щіткою.

View this post on Instagram

A post shared by Олександра Урсуляк (@sashaursula) on Nov 15, 2018 at 10:44pm PST

До речі, в інтерв’ю інтернет-порталу WomanHit Олександра розповіла трохи про своїх дочках і зізналася, що дуже рада, що у неї нарешті народився син.

Старша дочка сильно прив’язана до мене, вона у нас домашня дівчинка, дуже ніжна. І я їй не відмовляю в цьому, хоча в душу не лізу. Дочки ще ростуть, переживають різні періоди трансформації. Молодшій вже десять з половиною років. Мені було складно з Анею в якийсь період, а з Настею легко. Зараз все навпаки, – говорить актриса. – Я рада, що у нас вийшло розбавити бабине царство. І тато, який найголосніше кричав, що хоче тільки дівчаток, мені здається, теж щасливий. До того ж Володя дуже схожий на нього.

Фото на анонс: Instagram @sashaursula