Хлопчик чи дівчинка? Оксана Самойлова прокоментувала стать майбутньої дитини

806

31-річна Оксана Самойлова та її 34-річний чоловік, репер Джиган — одна з найбільш міцних і красивих пар російського шоу-бізнесу. Зіркова пара виховує трьох дочок: Аріель, Лею і Майю. Однак на трьох дітей подружжя вирішили не зупинятися.

Днями стало відомо, що багатодітні батьки чекають поповнення. Про це вони повідомили в своїх особистих блогах, порадувавши шанувальників сонячними фотографіями з відпустки.

GOD’S PLAN! 💯💪🏽😎Спасибі Всевишній!🙏🏽🙏🏽🙏🏽Спасибі Рідна!!!👸🏻❤️

© Instagram @iamgeegun

Самі в шоці ))😅🤰🏻💙

© Instagram @samoylovaoxana

Вчора Оксана розповіла, що їй вже скоро народжувати, незважаючи на те, що живіт виглядає маленьким:

Спасибі всім за поздравленияяяя )))🤗🤗🤗насправді я вже дуже давно беремо🤰🏻)))просто в цей раз у мене не великий живіт для цього терміну і я не така жирненька як зазвичай )))так то мені народжувати вже скоро))😅🐣у мене є ціла купа цікавих історій ,які накопичилися за цей час)))😂особливо про те, як я дізналася про свою 4 вагітність )))😭загалом я рада,що ви тепер знаєте )))🤗🤗🤗ура ура)))🥳🥳🥳

© Instagram @samoylovaoxana

А сьогодні щаслива матуся трьох дочок поділилася їх красивою фотографією в однакових купальниках і прокоментувала стать майбутнього малюка: вона з гумором розповіла про те, що форма живота така ж, як і в перші три вагітності, тому за цією ознакою ніяких висновків робити не треба.

Знаю що всіх найбільше хвилює найголовніше питання :»»хто буде?дівчинка чи хлопчик?»👧🧒здається в нашій ситуації це реально важливо😂я сподіваюся ви вже зробили ставки 🎰🤣скажу тільки одне))живіт у мене абсолютно такої ж форми, як і завжди,тому всі гадання по животу приведуть вас до того ж, до чого приводили попередні 3 рази))😂не +25 кг як правило,це моє усвідомлене рішення,ну і ще не кінець😅))цього разу я вирішила не з’їдати все на своєму шляху😅🐷4 вагітність це не перша і не друга і навіть не третя,доводиться допомагати своєму організму))а хочеться як зазвичай солодкого і вуглеводів))отекаю теж як завжди ))ЕКО ми ніякого не робили звичайно ж))те що пишуть з цього приводу пекельний маячня ))вийшло те що вийшло )))🐣😀до речі дівчатка у нас виходять шикарні )))👌😂😂😂

© Instagram @samoylovaoxana

У пості вона також написала про те, що в цей раз поправилася не так сильно, як в минулі рази. Зірка раніше вже зізнавалася, що в кожну з вагітностей стабільно набирала 25 кілограмів і кожен раз вдало позбавлялася від зайвої ваги. Також, за словами зіркової матусі, ні одна з вагітностей не доставила їй особливих проблем — 3 місяці токсикозу і потім все відмінно.

Я 5-6 років регулярно ходжу в спортзал. У середньому, мені потрібно 3 місяці, щоб прийти в гарну форму. Терпіти не можу групові заняття, йогу і тд. Тільки тренажери! — відповіла Оксана на питання про своїй ідеальній формі.

© Instagram @samoylovaoxana
© Instagram @samoylovaoxana
© Instagram @samoylovaoxana

Також багатьох передплатниць цікавило питання розтяжок і як його для себе вирішила тричі мама.

У мене є розтяжки на стегнах, — зізналася вона. — Але у мене смаглява шкіра і їх не дуже видно. Займуся ними восени.

За словами знаменитої мами, вона дуже позитивна і життєрадісна і навіть в неприємній ситуації намагається знайти свої плюси. Звичайно, як у мами трьох активних дочок, у неї буває занепад сил, але, їй просто ніколи сумувати і впадати в зневіру.

Нагадаємо, що Оксана Самойлова вийшла заміж за Дениса Устименко-Вайнштейна, більш відомого як реп-виконавець Джиган, в грудні 2012 року.

© Instagram @samoylovaoxana
Фото на анонс: Instagram @samoylovaoxana