«Хочу зламати шаблон»: Стас Пєха зізнався, чому мріє про доньку

1258

39-річний Стас П’єха – талановитий співак і гідний продовжувач знаменитої музичної династії. Він онук легендарної радянської співачки Едіти Станіславівни П’єхи і син музикантів Ілони Броневицької та Пятраса Геруліса. Крім музики Стас займається бізнесом і пише вірші. Співак не любить ділитися подробицями особистого життя, тому про те, що у нього є син, стало відомо лише через кілька років після його народження.

© Instagram @wolfieha

Хлопчик з’явився на світ у березні 2014 року в шлюбі Стаса і моделі Наталії Горчакова. І хоча зіркова пара не змогла зберегти сім’ю, вони підтримують дружні стосунки заради спадкоємця.

Не так давно Стас дав інтерв’ю інтернет-порталу WomanHit і не тільки розповів про підрослого сина і його таланти, але і зробив дуже зворушливе зізнання.

© Instagram @wolfieha

Співак зізнається, що з сином бачиться рідко, так як малюк живе разом з мамою під Петербургом у місті Пушкіно. Він дуже сумує за сином і намагається якомога частіше їздити в місто на Неві. Крім того, там живе його бабуся, яку він теж бачить не так часто, як хотілося б, тому кожна поїздка в північну столицю перетворюється в теплу сімейну.

Читайте також:«Я сумую за сину»: Стас П’єха дав відверте інтерв’ю

За словами Стаса, Петя дуже підріс останнім часом і вже виявляє очевидну тягу до музики і творчості.

Петя все руйнує і розносить, і в цьому я бачу себе в дитинстві. При цьому у нього є і певні таланти, наприклад до музики. У нього дуже багато енергії. Останній раз, коли ми бачилися, він мені довго читав реп. І весь цей реп був придуманий ним на ходу. Мене дуже порадувало, що у нього з’явилися імпровізаційні здібності. Цей навик можна відточити, і він може дати в житті дуже хороші переваги. Зовні син схожий і на мене, і на дружину одночасно, і це дивно, – говорить про сина Стас.

Зоряний батько розказав, що ніколи не лає спадкоємця і нічого йому не забороняє. Він мріє виховати з нього справжнього чоловіка. Головні чоловічі якості, на думку П’єхи – це впевненість в собі, сила, чесність і благородство.

© Instagram @wolfieha

Також Стас зробив дуже зворушливе зізнання. З’ясувалося, що співак мріє про те, щоб створити повноцінну сім’ю і щоб у нього незабаром з’явилася донька!

У своїх ідеальних фантазіях я, звичайно, хотів би завести ще одну сім’ю. Однак не виключаю, що цього може і не вийти, так як я дитина своїх батьків, а вони особливої сімейністю ніколи не відрізнялися. Але, зрозуміло, я хочу зламати цей шаблон і мрію, щоб у мене з’явилася жвава донька.

До речі, днями Стас П’єха став гостем програми «Секрет на мільйон» і поділився з її провідною Лерою Кудрявцевою цікавими подробицями з особистого життя. Виявилося, що його мама Ілона Броневицька лише двічі бачилася з онуком Петриком.

Я, якщо чесно говорити, мало кого виховую. Я така бабуся-годувальник. Я можу сказати величезне спасибі Наташі і Ірі, бабусі, яка бабуся, дійсно вкладається в хлопчика. А взагалі, мені здається, що Петя – це не Петя, а просто Стасик такий. Вони схожі неможливо! – зізналася Броневицька.

Крім того, Стас зустрівся в студії з колишньою дружиною Наталею. Вона зазначила, що незабаром планує перебиратися з Петриком в столицю. Дитина дуже сумує за татом і хоче бачити його частіше. До речі, стосунки у Наталії та Стаса хороші, незважаючи на розставання. Співак допомагає екс-дружині фінансово і навіть придбав будинок у Підмосков’ї, щоб сім’я змогла переїхати ближче до нього.

© Instagram @wolfieha
Фото на анонс: Instagram @wolfieha