Господиня: 7-річна донька Христини Орбакайте приготувала батькам яскравий сніданок

408

48-річна Крістіна Орбакайте, дочка легендарної Алли Пугачової, стала відома на початку 80-х років, коли знялася в головній ролі у фільмі «Опудало». З тих пір знаменитість успішно будує свою кар’єру в кіно, в театрі і, звичайно, на естраді. Проте головне в її житті – це сім’я. Христина – щаслива багатодітна матуся. Старший син Микита (28) з’явився у відносинах Орбакайте з Володимиром Пресняковим, молодший, Дені (21), народився від бізнесмена Руслана Байсарова, а єдина донька Клава народилася в нинішньому шлюб співачки з Михайлом Земцовим.

© Instagram @orbakaite_k

Старші діти вже зовсім дорослі і живуть самостійним життям, окремо від мами. У Микити вже з’явилася своя сім’я. У 2017 році він одружився на Олені Краснової. Дені продовжує навчання за кордоном. Тому найчастіше в особистому блозі зіркової мами з’являється чарівна Клава. Крім того, у неї є свій особистий блог, який їй завела сама Христина. Там зіркова мама публікує милі кадри з донькою і хвалиться її досягненнями.

© Instagram @claudiazemtsova

Читайте також:Крістіна Орбакайте розповіла, чому завела дітям сторінки в соцмережах

Клавдія росте дуже творчою і цілеспрямованою. Шанувальникам відомо, що вона серйозно займається балетом і любить малювати. Спорт також відіграє велику роль у її житті. Нещодавно донька Орбакайте захопилася боксом, крім того вона блискуче катається на гірських лижах, грає в гольф, розмовляє на декількох мовах, співає і грає на музичних інструментах. У доповненні до всього цього Клава ще й займається гімнастикою.

© Instagram @claudiazemtsova

Читайте також:В образу не дасть: дочка Христини Орбакайте зайнялася боксом

А в ці вихідні в особистому блозі Клавдії з’явилося чудове фото зіркової спадкоємиці, приготовившей креативний сніданок. Дівчинка вирішила порадувати себе і батьків смачною яєчнею у вигляді совеня.

Недільний сніданок) Всім приємного апетиту, – підписала Клавдія.

© Instagram @claudiazemtsova

Захоплені шанувальники залишають компліменти кулінарним талантам Клавдії

Гарненька моя лапулечка! Мамина радість) ось вже і сніданки батькам готує))

Який апетитний сніданок! Клавочка просто диво!

Якийсь веселенький сніданок, так і хочеться з’їсти!!! Молодець, дівчинко!

До речі, раніше Христина розповіла про різницю у вихованні синів і дочок.

Склався пазл: не будь у мене Клавдії, я була б мамою синів, яка навіть не здогадується, як важко ростити дочку. З хлопчиками добре: джинси, майка і гуляти. Якщо бесіди, то про поведінку і плани на життя. А дівчатка — це інша планета. З ними потрібно бути дуже акуратними, філігранно будувати кожну фразу. Дівчатка все бачать, все помічають, всі відчувають. Я народила Клавдію в 40 років, і, напевно, тільки в цьому віці я дійсно була готова до того, щоб стати мамою дівчинки. Хлопчики росли в той час, коли я дуже багато працювала, гастролювала. І сьогодні вони дуже самостійні. Зараз я дивлюся на життя під іншим кутом, багато в чому переучиваюсь, в якісь моменти намагаюся себе контролювати, — зізналася співачка.

Читайте також:Крістіна Орбакайте розповіла про відмінності у вихованні синів і дочки

До речі, зовсім недавно стало відомо, що середній син Крістіни Орбакайте, Дені отримав вищу освіту в одному з престижних британських коледжів, назва якого зіркова сім’я не розкриває. Молодий чоловік цієї осені став бакалавром і далі продовжив своє навчання, а зіркова мама тепло привітала його в особистому блозі і зізналася, що пишається спадкоємцем.

© Instagram @orbakaite_k

Читайте також:

  • Мамина гордість: син Крістіни Орбакайте отримав престижну освіту у Великобританії
  • Коли не бачать сторонні: 7-річна донька Христини Орбакайте дала смішний урок етикету
  • Крістіна Орбакайте здивувала вибором експрес-обіду для дочки
Фото на анонс: © Instagram @orbakaite_k, @claudiazemtsova