Хто з них дитина? Олександр Овечкін з сином грають у власному парку розваг

1362

Анастасія Шубская і Олександр Овечкін живуть у щасливому шлюбі з 2016 року. У подружжя росте син Сергій, особа якого вони довгий час приховували. Проте в честь першого дня народження і хрещення Сергія скасували режим секретності і з гордістю продемонстрували малюка в соцмережах.

Днями зіркове подружжя дали спільне інтерв’ю журналу Hello і розповіли безліч цікавих сімейних подробиць про сина. Наприклад, повідали про те, на кого він більше схожий, і про те, яке перше слово сказав малюк. За словами Анастасії, за цей рік вони з чоловіком дуже змінилися. В першу чергу, звичайно, стали більш відповідальними.

Все, що раніше було важливим, вже не має значення, – зізнається зіркова матуся. – Це був складний, але дуже щасливий рік. З народженням дитини в тобі прокидається така безмежна любов, коли ти можеш віддати за нього своє життя, не замислюючись про це ні на секунду.

© Instagram @nastyashubskaya

До речі, 17 вересня спортсмен відзначив день народження – хокеїстові виповнилося 34 роки. Проте це свято спортсмен не зустрічав у ресторані в колі сім’ї та друзів, а на хокейному полі. Правда, близькі йому люди все-таки були поруч. Анастасія Шубская прийшла підтримати чоловіка разом з сином Сергієм. Хлопчик виглядав як точна копія тата – зіркові батьки одягли його в хокейну форму. Син вручив папі повітряні кульки, на яких було написано привітання. У своєму особистому блозі Шубская опублікувала фото чоловіка і сина, а також милі відеоролики.

© Instagram @nastyashubskaya

А вчора в особистому блозі знаменитої матусі з’явилися нові сімейні кадри: на відео тато разом з сином грає у величезному батутном замку, і, судячи з усього, маленький Сергійко дуже задоволений. Шубская також поділилася роликами, знятими біля басейну.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 22, 2019 at 10:16pm PDT

До речі, цього літа Лєра Кудрявцева показала, який гарний і великий дитячий будиночок подарував її доньці Марійці дідусь. Вважаємо, радості маленької принцеси не було меж.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 12, 2019 at 5:48am PDT

Нагадаємо, що Анастасія Шубская і Олександр Овечкін разом з 2015 року. У 2016 році пара розписалася в США, а через рік влаштувала пишне весілля в Росії. На заході були присутні багато вітчизняні зірки.

© Instagram @mashanahapetova
Фото на анонс: @nastyashubskaya, @nova_caps