Хто у нас пішов? Лєра Кудрявцева показала перші кроки доньки

1628

48-річна Лєра Кудрявцева та 31-річний хокеїст Ігор Макаров в серпні минулого року стали батьками чарівної дочки, яку назвали Машенькою. Зіркове подружжя з народження приховували свою принцесу від настирливого, а часом агресивного уваги преси та фанів. Всі кадри з малятком в їх особистих блогах або були зроблені зі спини, або особа дівчата ховали під веселим емодзі.

Читайте також:Лєра Кудрявцева показала відео з прогулянки чоловіка з донькою

Лера Кудрявцева и Игорь Макаров с дочкой© Instagram @leratv

Однак, цим літом зіркова матуся скасувала режим секретності і днями все ж показала свою спадкоємицю. Шанувальники прийшли в захват від кадрів з Машею, на яких, нарешті-то можна розгледіти її обличчя. Донька телеведучої зростає юної модницею зі світлими волоссям і розкішними густими віями. На думку прихильників Лери, крихта – копія тата.

Дочка Леры Кудрявцевой и Игоря Макарова© Instagram @leratv
Дочка Леры Кудрявцевой и Игоря Макарова© Instagram @leratv

У це воскресіння знаменита матуся зробила ще один подарунок своїм шанувальникам: в її особистому блозі з’явилося зворушливе відео, що зафіксувало перші кроки маленької Маші.

Наші перші кроки !!!! – з гордістю підписала ролик зіркова матуся.

View this post on Instagram

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on Jun 23, 2019 at 4:09am PDT

Захоплені шанувальники дякують Кудрявцеву за те, що поділилася таким зворушливим сімейним моментом і залишають щирі компліменти Лері та її маленькій принцесі.

Лера, вам материнство дуже до лиця! Дочка — янгол!

Лєрочка, спасибі вам! На це можна дивитися нескінченно! Ростіть здоровенькие

Ай да мамина радість! Справжнє диво!

До речі, в коментарях відзначилися знамениті друзі телеведучої – Сергій Лазарєв і Аніта Цой.

Молодчинка!!!) – написав Сергій.

Сонечко на ніжках 😂 – жартівливо прокоментувала відео Аніта.

До речі, на початку травня Маша разом з батьками здійснила свій перший політ на літаку. Лера та Ігор взяли доньку в перший сімейний відпустку, який провели в Майамі. Судячи з кадрів, якими поділився Макаров, дитина прекрасно перенесла політ і не доставила клопоту батькам.

Дочка Леры Кудрявцевой и Игоря Макарова© Instagram @igor_makarov25

Нагадаємо, для Ігоря Макарова маленька Маша – перша дитина, а у Кудрявцевої є ще 28-річний син Жан від першого шлюбу з музикантом і колишнім учасником легендарної групи «Ласкавий травень» Сергієм Ленюком.

Лера Кудрявцева с сыном Жаном

Жан закінчив університет імені Плеханова і зараз працює продюсером одного з проектів каналу НТВ. До речі, в серпні минулого року, буквально за кілька днів до пологів Лери, стало відомо, що вона стала бабусею. У Жана і його обраниці народився первісток. Малюк, якому дали гарне ім’я Лев з’явився на світ ще у травні, однак його батьки вважали за краще приховати факт його народження. Радісною новиною поділився батько Жана, Сергій Ленюк.

Читайте також:

  • Закохані і щасливі: Ігор Макаров опублікував рідкісне фото з Лерою Кудрявцевою
  • Лера Кудрявцева розповіла про принади великої різниці у віці з чоловіком
  • Лєра Кудрявцева зізналася, як називає доньку вдома
Фото на анонс: особистий блог зірки