Художник і близький друг примадонни борис краснов помер в хоспісі через ускладнення після covid-19

222

Ще одна втрата, і знову через ковіда. Хоча у випадку бориса краснова, на жаль, все було набагато складніше.

На початку 2021-го року стало відомо, що 60-річний борис аркадійович, який відзначив ювілей 22 січня, пережив другий у своєму житті інсульт. Перший трапився з ним десять років тому, коли на чоловіка було заведено кримінальну справу за підозрою в рейдерському захопленні фірми спеціалізується на проведенні виставок.

Після зараження коронавірусом у нього відмовила права сторона тіла, і з тих пір пацієнт перебував під наглядом лікарів.

Всі ці місяці, незважаючи на погане самопочуття, краснов не переставав спілкуватися з шанувальниками за допомогою instagram, продовжував жартувати і неодмінно вітав своїх зіркових друзів з днем народження. Лоліта мілявська, андрій малахов, в’ячеслав добринін, олександр сєров і, звичайно ж, «улюблена, єдина і неповторна » алла борисівна пугачова — для кожного з них борис підбирав особливі слова, які знаходили теплий відгук не тільки у іменинників, але і у нас, передплатників.

Примадонна була дуже близька з красновим. Вона одна з небагатьох, хто весь цей час був на зв’язку з медиками і регулярно запитував про його стан. Їх дружба обчислюється десятиліттями, а робота — великою кількістю спільних концертів.

Остання публікація в акаунті краснова датована 30 квітня — днем народження філіпа кіркорова. Відтоді борис аркадійович не виходив на зв’язок.

2 червня в змі з’явилася інформація про те, що краснов впав у кому — за словами медиків, чоловік перебував у важкому стані. А незабаром на зв’язок з журналістами вийшов його близький друг, адвокат олександр добровінський:

«як мені стало відомо від близьких людей, бориса краснова перевезли в хоспіс з висновком:»шансів на одужання немає». Це, звичайно, жахливо. Я дуже співчуваю борі і його близьким».

Тоді, в середині серпня, лікарі давали пацієнту не більше декількох днів життя. Права сторона його тіла була як і раніше знерухомлена, а мозок вражений на 85 відсотків. Краснов протримався трохи більше-кілька тижнів.

Як повідомляють наші колеги з «мк», 60-річний почесний член академії мистецтв помер 7 вересня в центрі паліативної допомоги близько першої години ночі. Сім’я і була готова до такого результату і, сподіваємося, перебувала з ним поруч в цей момент.