Це дуже смішно: молодша донька Ксенії Бородіної намагається весело грати на самоті…

601

36-річна Ксенія Бородіна ось вже чотири роки перебуває у шлюбі з 38-річним бізнесменом Курбаном Омаровим. У подружжя є спільна донька Теона, якій у цьому році буде 4 роки. Крім того, у телеведучої та її чоловіка є діти від попередніх шлюбів: у Ксенії – дочка Маруся, а у Курбана – син Омар. На відміну від багатьох інших знаменитостей, Омарів і Бородіна не приховують дітей від шанувальників, а, навпаки, часто діляться сімейними фото і відео в соцмережах.

© Instagram @zimamoscow

Читайте також:Про дітей, чоловіка і свекрухи: Ксенія Бородіна відповіла на запитання шанувальників

Сьогодні Курбан опублікував у своєму особистому блозі забавний ролик. Разом з донькою він прийшов на дитячу площадку, яка виявилася зовсім марною. Однак Тея не розгубилася і стала грати і кататися на гойдалках в гордій самоті.

Нестримні веселощі, відірвалися по повній, – з гумором підписав відео зоряний батько.

View this post on Instagram

A post shared by Omarov Kurban (@zimamoscow) on Aug 9, 2019 at 3:14am PDT

Шанувальники не змогли стримати сліз від сміху. У коментарях до посту вони подякували бізнесмена за такий заряд позитиву:

Зупиніть мене, я зараз помру зі сміху

З почуттям гумору у Курбана точно в порядку

Якщо ваша тусовка не буде такою не кличте мене

Ой, Курбан)) захоплююся твоїм почуттям гумору

А раніше шанувальників розвеселила Ксенія Бородіна. Разом з Теей вона виконала пісню з популярного мультфільму «Синій трактор».

День повинен починатися з пісні, – написала зірка.

View this post on Instagram

A post shared by Ксенія Бородіна (@borodylia) on Aug 7, 2019 at 3:07am PDT

До речі, незважаючи на свій юний вік, Тея вже знає, ким хоче бути в майбутньому. Вона вибрала затребувану професію стиліста-візажиста. Дівчинка придумує нові зачіски.

Читайте також:Справжня Рапунцель: старша донька Ксенії Бородіної вразила довжиною волосся

Бородіна хоч і виховує дітей у строгості, все одно багато чого їм дозволяє. Наприклад, телеведуча не забороняє дівчатам є продукти, які вони хочуть.

Діти просять у магазині купити сосиски, а мама така, ми їх не їмо, ти ж знаєш. Відразу шкода дітей стає. Ну, яке дитинство без сосисок і цукерок? – написала Бородіна в соцмережах, а також додала, що діти, яким забороняли їсти шкідливу їжу, в майбутньому «надолужують згаяне».

© Instagram @zimamoscow
Фото на анонс: Instagram @zimamoscow, @borodylia