Це дівчинка: модель Марина Лінчук показала фото з вечірки на честь майбутньої дитини

1507

32-річна модель Марина Лінчук – не з тих знаменитостей, хто виставляє своє особисте життя напоказ. Лише два роки тому стало відомо про любовний зв’язок моделі з сином керівника TopShop – Брендоном Гріном, хоча про їхні стосунки говорили ще в 2015 році, коли пара познайомилася на світському заході у Франції.

Картинки по запросу марина линчук и брендан грин© Instagram @marynalinchuk1

У червні цього року стало відомо про те, що Марина чекає первістка: фотографію з кругленьким животиком знаменитість виклала в свій особистий блог, супроводивши багатозначною підписом. Судячи з подальшим зображень, модель перед народженням дитини не сидить на одному місці і живе насиченим життям.

Вагітна у Тель-Авіві🤰❤️👶🏼

View this post on Instagram

A post shared by Maryna (@marynalinchuk1) on Jun 1, 2019 at 8:38am PDT

А зараз модель перестала приховувати і стать майбутнього малюка: це дівчинка! В честь швидкого народження дитини Марина влаштувала пишну вечірку в рожевих кольорах біля басейну. Крім того, гості свята готували солодощі – знову ж рожевого кольору.

Instagram @marynalinchuk1

View this post on Instagram

A post shared by Maryna (@marynalinchuk1) on Oct 20, 2019 at 11:01pm PDT

На вечірці бебі-шауер гості дарують подарунки для немовляти, який мав ось-ось з’явитися на світло. А майбутня матуся, якщо вона ще не розсекретила стать малюка, якого чекає, або говорить про це подругам, або натякає відтінком декору вечірки і частувань.

Instagram @marynalinchuk1
Instagram @marynalinchuk1

До речі, таку вечірку влаштовували і Анастасія Шубская з Олександром Овечкіним. Торт був виконаний в синьо-блакитній гамі і прикрашений фігуркою майбутнього спадкоємця. Нагадаємо, Анастасія та Олександр стали батьками в серпні минулого року у них народився син Сергій.

Ось такий чудовий #babyshower у мене був😍 спасибі моїм дівчаткам, – прокоментувала фото молода матуся.

View this post on Instagram

A post shared by Nastasiya Ovechkina (@nastyashubskaya) on Mar 27, 2019 at 11:26до PDT

Фото на анонс: Instagram @marynalinchuk1