Ірина Медведєва розповіла, як прийшла у форму після пологів

741

37-річна Ірина Медведєва в червні цього року вперше стала мамою. У них з чоловіком, французьким бізнесменом Гійомом народився син. Актриса ретельно приховує подробиці особистого життя, тому той факт, що вона була вагітна залишився секретом для преси і шанувальників. Однак, коли довгоочікуваний спадкоємець з’явився на світ, Ірина оголосила про цю радісну подію в особистому блозі.

© Instagram @irina_medvedeva_official

Зіркова пара поки що приховує не тільки обличчя малюка, але і його ім’я. За минулі з його народження 3 місяці молода матуся поділилася лише одним сімейним кадром з першої прогулянки малюка і показала його візок. Також Медведєва подякувала шанувальникам за привітання і добрі побажання.

Я зворушена, що така кількість людей щиро раді за мене! Спасибі всім-всім-всім! Ми вже вдома, — написала вона в соцмережах.

© Instagram @irina_medvedeva_official

Зазначимо, що після пологів Ірина швидко прийшла у форму і виглядає такою ж худенькою і тендітною, як і до вагітності. На цьому тижні, вона вперше після пологів поговорила з журналістами тижневика «7 днів» і відкрила свої секрети краси. Актриса розповіла про спеціальних дихальних вправ, дієти і відмову від глютену.

Читайте також:Досвід мами-тренера: «Я відмовляюся ховати свій живіт, розтяжки і целюліт після пологів»

Зіркова матуся запевняє, що головний секрет її швидкого приходу у форму – правильне і збалансоване харчування під час вагітності.

Я не хотіла після пологів болісно позбуватися кілограмів. Тому, насамперед, дізнавшись про вагітність, відмовилася від солодкого. Увечері їла тільки м’ясо або рибу з овочами. Ще здала аналізи, щоб дізнатися, від чого краще відмовитися. З’ясувалося, що мені протипоказаний молочні продукти. Крім того, вже шість років у моєму раціоні немає продуктів, що містять глютен.

© Instagram @irina_medvedeva_official

За словами Ірини, всю вагітність вона вела активний спосіб життя. До п’ятого місяця продовжувала грати в театральних виставах, літала на гастролі, вчила французьку, одним словом, не сиділа на місці.

Однак на 31-му тижні лікарі прописали актрисі постільний режим і в етоге за пару місяців вона набрала зайву вагу, а за всю вагітність поправилась на 13,5 кілограм. Зараз, за словами артистки, залишилося всього 3 зайвих кілограми.

Читайте також:Чи буває так, що фігура після пологів стає краще?

Так як Медведєва після весілля переїхала з чоловіком до Франції, народжувала вона саме там. За її зізнанням, прийти в допологову форму їй дуже допомогли спеціальні дихальні вправи.

Після пологового будинку я відвідувала медсестру, яка допомагає відновиться після пологів. За її порадою ми купили спеціальний апарат з електродами, які кріпляться на живіт. Під час дихальних вправ скорочуються м’язи живота і внутрішні органи повертаються на своє місце, а датчики контролюють: правильно ти все робиш. Звичайно, в тонусі тримає і дитина: син любить сидіти на руках, практично з них не злазить. І я це використовую в своїх цілях: поки качаю його, роблю присідання.

© Instagram @irina_medvedeva_official

Нагадаємо, що весілля Ірини Медведєвої і Гійома відбулася в липні минулого року і стала справжнім шоком для шанувальників актриси, адже вона до останнього приховувала, що збирається заміж. Вінчання відбулося в Єлоховському соборі, а розкішне весільне торжество влаштували у столичному ресторані. Весілля була задумана в російському стилі: гостей розважали козачий хор і цигани, а також гості, колеги Ірини, Федір Добронравов, Нонна Гришаєва та інші підготували для молодят музичні номери.

До речі, на весіллі були помічені співачка Нюша з чоловіком Ігорем Сивовым. Зіркова пара зворушливо привітала їх зі святковим днем, а Нюша навіть заспівала дуетом з нареченим.

© Instagram @irina_medvedeva_official
Фото на анонс: Instagram @irina_medvedeva_official