«Це чиста радість»: Катерина та Олександр Стриженовы розповіли про онука

1061

51-річна Катерина та 50-річний Олександр Стриженовы є однією з найбільш міцних і гармонійних пар в російському шоу-бізнесі. Вони познайомилися в далекому 1984 році, коли разом знімалися у фільмі «Лідер» і, незважаючи на юний вік, відразу закохалися один в одного. Разом Катерина та Олександр вже більше тридцяти років, у них є дві дочки — 33-річна Анастасія та 18-річна Олександра. Зіркове подружжя з радістю діляться сімейними кадрами в соцмережах і новинами про своїх спадкоємицях.

Читайте також:Вся сім’я Стриженовых зустрілася… в Мексиці!

Анастасія в 2013 році вийшла заміж за фінансиста Петра Грищенка, а в минулому році у них народився син Петро. Зоряні бабуся і дідусь душі не чують у маленькому внука, якого ніжно кличуть «наш Купідон». Однак через те, що Анастасія з чоловіком живуть у США, бачать малюка не так часто, як хотілося б.

© Instagram @strizhenovae

Днями Катерина і Олександр дали інтерв’ю тижневику «7 днів» і поділилися цікавими сімейними подробицями. Вони розповіли про улюбленого онука і про те, що вже вибрали йому спортивну секцію. Також Катерина пояснила, у чому різниця між любов’ю до своїм дітям і онукам.

Катерина зізнається, що зовсім не соромиться статусу бабусі і не тривожиться з приводу віку. Зараз вона почуває себе абсолютно щасливою й пишається своєю родиною. За словами зірки Першого каналу, поява онука подарувала їй неймовірні емоції, відмінні від тих, що вона відчувала, коли на світ з’явилися її дочки.

Коли ми виховували дочок, крім радості була ще і відповідальність. Крім зітхань і стогонів потрібно погодувати, погуляти, умовити поспати і все інше. Потрібні дуже великі фізичні витрати і висока ступінь включеності. Пам’ятаю, як я вдавалася з роботи, няня мені віддавала Сашу і йшла. І в мене після всього робочого дня починався другий робочий день, не менш інтенсивний. А онук Петя – це чиста радість. Ми, звичайно, ліземо зі своїми добрими порадами… Ми виростили двох, знаємо, як треба. Нас вислуховують і роблять, як вважають за потрібне, – каже Катерина. – Настя з Петриком дуже багато працюють, але для сім’ї все роблять разом, разом займаються дитиною, однаково в нього вкладають. Зять водить Петю на плавання і на гімнастику. Вони вже думають і про школу, і про інститут, і чим буде займатися.

© Instagram @strizhenovae

За словами Олександра Стриженова, поява онука подарувала їм з Катериною другу молодість.

Я досі не можу зрозуміти, що ж такого нового сталося в нашому житті з появою онука. Але щастя стало більше – однозначно, – з посмішкою говорить зоряний дідусь. – Петру Петровичу скоро буде півтора року, а випити з ним за законом я зможу, тільки коли йому буде 18, тому мені до цього потрібно залишатися в гарній формі.

Читайте також:Солодка парочка: Катерина Стриженова поділилася зворушливим відео зі співаючим чоловіком і онуком

Стриженов зізнається, що мріє, щоб онук зайнявся футболом, і вже купив йому дитячу форму з символікою своєї улюбленої команди «Спартак». Дідусь також дуже пишається першими спортивними успіхами дитини. Виявляється, Петя цього літа вперше поплив сам, причому не тільки в басейні, але і в морі.

І ще він почав ділитися їжею. Раніше він ніколи цього не робив, а тут став відкушувати і давати мені, мамі, Насті. Якісь дуже гуманістичні проявляения. Ми його годуємо, а він нас.

© Instagram @strizs

В кінці інтерв’ю Олександр Стриженов розкрив секрет їх з Катериною щасливого шлюбу і оригінально зізнався в коханні дружині.

Я все життя живу з відчуттям, що мені пощастило. Мені здається, я це зрозумів одразу, як зустрів Катю. Звичайно, у нашому житті були всякі важкі моменти, але я давно вже зрозумів, що Стриженова – це не просто жінка, це середовище проживання. Ну от як людина без кисню не може обходитися без води, ось так же я без Стриженовой. Нікуди не дінешся від цього. І це прекрасно, – впевнений Олександр.

Фото на анонс: Instagram @kivachclinic, @a.g_press