Ці б’юті-хакі гарантують, що помада цілий день буде триматися на губах

1000

Губна помада є в косметичці майже кожної жінки. Однак багато пані вважають за краще не фарбувати губи щодня, так як стикаються з тим, що протягом дня помада може негарно розмазатися або навіть зовсім зникнути з губ.

Знаменитий візажист керолайн барнс поділилася своїми порадами макіяжу губ. За допомогою простих б’юті-хаків ви зможете насолоджуватися яскравим кольором до самого вечора!

Підготовка до нанесення

Багато дівчат перед тим, як використовувати помаду, наносять на губи зволожуючий бальзам. За словами керолайн, в цьому полягає головна помилка, адже лікувальні засоби мають жирну текстуру, яка негативно впливає на стійкість декоративної косметики.

«не варто зовсім відмовлятися від зволоження перед макіяжем-просто промокніть губи серветкою перед нанесенням помади», — радить вона.

Крім того, фахівець зазначає, що бальзам і помада мають абсолютно різні властивості. Бальзам вбирається в шкіру, таким чином відновлюючи її здоровий вигляд, а помада наноситься тільки для декоративної функції. Тому при змішуванні засобів ви можете зіткнутися з тим, що вже після зняття макіяжу на ваших губах залишиться фарбувальний пігмент, позбутися від якого буде досить непросто.

Незвичайна база

Б’юті-експерт радить не нехтувати базою для макіяжу губ. Однак зовсім необов’язково витрачатися на спеціальний засіб — можна скористатися і простим губним олівцем в тон помади. Керолайн рекомендує зафарбовувати їм весь простір губ.

Для підстраховки

І все ж б’юті-експерт розуміє, що всіх факторів, які можуть зіпсувати макіяж, уникнути не вийде. Тому її головна порада-завжди носити з собою помаду.

» ми не можемо зовсім не їсти і не пити, навіть заради краси. Тому краще час від часу стежити за станом помади на ваших губах і при необхідності поправляти макіяж. Так ви збережете свої нерви, менше думаючи про губи», — резюмує експерт.