Через рік на тому ж місці: Сергій Безруков зняв відео з обома дітьми

636

Сергій Безруков і Анна Матісона ростять двох прекрасних дітей — дочку Марію, якій незабаром виповниться три роки, і семимісячного сина Степана. Зараз зоряна сім’я у повному складі перебуває в Санкт-Петербурзі і іноді вибирається на Фінську затоку:

І хоч вітер на затоці…Але півдня перед зйомкою…все одно ОТДЫЫЫЫХ))))) Дихати,не надихатися))) Літо робить перепочинок,щоб знову обпалити нас своєю спекою) Летооооооооо…. триває), — написав днями актор у своєму блозі.

© Instagram @s_bezrukov

Нагадаємо, що рівно рік тому Сергій вирішив виконати свою юнацьку мрію і створив рок-групу «Хрещений батько», про що повідомив на початку минулого літа в своєму блозі, представивши шанувальникам свій перший сингл «Не про нас». Що примітно, кліп на третій сингл Сергія «З якою ми планети» був знятий на камеру мобільного телефону самим актором і його дружиною. Тоді Безруков зняв в ньому 2-річну доньку Машу:

Літня пісня, літнє відео, літнє море і річна Маша! Кліп #сКакойМыПланеты знімати ніби й зовсім не планували, а потім вирішив поділитися настроєм, яке буває від домашніх зйомок!📽️ Вони справжні, щирі. Коли навколо немає нікого, все знято на мобільний.

А зараз зоряна сім’я у складі вже чотирьох осіб повернулася на ті ж місця, де був знятий кліп. Про це дуже зворушливо у своєму особистому блозі вчора повідомив актор:

Ті ж місця! І та ж пісня!!!!! «З ЯКОЮ МИ ПЛАНЕТИ»… група «Хрещений батько»…рівно рік тому ми знімали тут телефоноклип))))))))))) Пам’ятаєте????? Заспіваємо????? P. S. Тільки тепер нас на одну людину більше!!!!!!!!)

View this post on Instagram

A post shared by Сергій Безруков (@s_bezrukov) on Jul 2, 2019 at 11:42am PDT

Прихильники залишилися в захваті від такого посту і залишили величезну кількість коментарів:

Сергій супер тато,супер актор,супер,супер …обожаююююю🤗🤗👍👍👍👋👋👋👋

Як же приємно дивитися на співаючих щасливих людей! 😍А ще Сергій, Вам дуже до лиця эргорюкзак з синочком. 👍, здорово, що саме тато носить дитину.

Круто! Пам’ятаємо, пам’ятаємо Сергій Віталійович, ви з Машею м’яч ганяли😉))) в команді поповнення)))😉👍👍👍

До речі, Сергій розсекретив доньку тільки минулого літа і з тих пір він регулярно ділиться її фотографіями в особистому блозі і розповідає останні сімейні новини.

Сергей Безруков с сыном и дочкой© Instagram @s_bezrukov

А нещодавно актор показав теплі сімейні кадри, на яких нарешті було видно молодшого спадкоємця.

© Instagram @s_bezrukov

Нагадаємо, що Ганна Митисон і Сергій Безруков познайомилися на початку 2015 року на зйомках фільму «Чумацький шлях». Тоді Ганна була режисером картини, а Сергій зіграв у ній головну роль. Вони одружилися в березні 2016 року, а через чотири місяці у них народилася дочка Марія.

Читайте також:

  • Всі в зборі: Сергій Безруков показав підрослого сина
  • Ми на сонечку лежимо: Сергій Безруков показав фото з обома дітьми
  • Не по днях, а по годинах: Сергій Безруков показав вищу доньку
Фото на анонс: @s_bezrukov, @goodhouse_russia