Четверте кесарів? Оксана Самойлова розповіла про майбутні пологи

1033

31-річна Оксана Самойлова та її 34-річний чоловік, репер Джиган — одна з найбільш міцних і красивих пар російського шоу-бізнесу. Зіркова пара виховує трьох дочок: Аріель, Лею і Майю. Однак на трьох дітей подружжя зупинятися не збираються — нещодавно стало відомо, що Оксана знову вагітна.

Джиган показав сімейне фото, на якому чітко видно вагітний животик Оксани. І зворушливо підписав знімок:

GOD’S PLAN! 💯💪🏽😎Спасибі Всевишній!🙏🏽🙏🏽🙏🏽Спасибі Рідна!!!👸🏻❤️

© Instagram @iamgeegun

Раніше Оксана зізналася, що вони з чоловіком мріють про сина, а також прокоментувала припущення шанувальників про майбутнє поле її малюка:

Знаю що всіх найбільше хвилює найголовніше питання :»»хто буде?дівчинка чи хлопчик?»👧🧒здається в нашій ситуації це реально важливо😂я сподіваюся ви вже зробили ставки 🎰🤣скажу тільки одне))живіт у мене абсолютно такої ж форми, як і завжди,тому всі гадання по животу приведуть вас до того ж, до чого приводили попередні 3 рази))😂не +25 кг як правило,це моє усвідомлене рішення,ну і ще не кінець😅))цього разу я вирішила не з’їдати все на своєму шляху😅🐷4 вагітність це не перша і не друга і навіть не третя,доводиться допомагати своєму організму)).

© Instagram @samoylovaoxana

Самойлова регулярно відповідає на запитання шанувальників в особистому блозі, і вчора вона вирішила знову влаштувати рубрику «питання-відповідь». Так, вона розповіла про те, що в цей раз знову планує робити кесарів – вже четверте. Багатодітна матуся пояснила, що в перший раз була слабка родова діяльність, тому довелося лягти під загальний наркоз.

© Instagram @samoylovaoxana

Оксана також зізналася, що вони з чоловіком хотіли дитину, але планували його через рік, тому четверта вагітність була не зовсім запланованої.

© Instagram @samoylovaoxana

Крім того, Самойлова відверто відповіла на питання про няню: вона хоче встигати багато, тому няня обов’язково буде, а, може, і дві – складно займатися і роботою, і з чотирма маленькими дітьми.

© Instagram @samoylovaoxana

Оксана поділилася, що ім’я для дитинки вони вже придумали, і це було дуже складно, проте ім’я, стать малюка батьки поки тримають в секреті.

© Instagram @samoylovaoxana

Зрозуміло, Оксана регулярно дає поради матусям: як впоратися зі страхом, позбутися від токсикозу і прийти у форму після пологів. Крім того, Самойлова розповіла, що Джиган буде присутнім на пологах, як і в попередні рази.

© Instagram @samoylovaoxana
© Instagram @samoylovaoxana
© Instagram @samoylovaoxana

До речі, нещодавно Оксана вирішила розповісти кумедну історію про те, як на новину про її цікавий стан відреагували дочки:

Найстрашніше було розповісти дітям))😂я відтягувала цей момент як могла)))одна справа сказати Майї ,яка ще не все розуміє ))і зовсім інше дорослої Ариеле ))враховуючи що їх і так вже троє)))😅я як згадаю як Ариела панікувала в той раз,коли їй повідомили про швидке поповнення))😂як вона хвилювалася,що Майя буде як Лея))🤣що вже приховувати ,ми всі хвилювалися з цього приводу ))😭🤦🏻♀️але Майя не підвела і народилася просто янголятком ))👼🏻так що цього разу Ариела набагато більш захоплено сприйняла новину ))навіть начебто щиро зраділа,але це не точно ))😂

Лея завжди за будь кипиш ))😂вона всьому рада і цієї події в тому числі))🥳Майя припускаю не зовсім зрозуміла суть того,що відбувається, але раділа за компанію ))😂тепер ходить завжди підозріло коситься на мій живіт і намагається з ним грати ))🤰🏻👀так що діти продовжують жити звичайним життям і роблять вигляд що нічого не змінилося ))😄і я теж))😅👌

© Instagram @samoylovaoxana
Фото на анонс: Instagram @samoylovaoxana