Чи буває так, що фігура після пологів стає краще?

829

Груди стала як ганчірочка, живіт – в’ялий, засмучують розтяжки на шкірі, ніяк не вдається схуднути… Подібних висловлювань від молодих матусь у Мережі чимало. Тому планують вагітність часом замислюються: а в мене теж так буде? І на всякий випадок цікавляться: чи є ті, хто не засмучується післяпологовим змін у фігурі, а радий їм?

Як змінилася ваша фігура після вагітності та пологів? Цікаво, чи бувають випадки, коли фігура стає кращою, ніж була до? Дива таки трапляються? – звернулася до подруг Анастасія.

Читайте також:Чесно: мама-блогер не приховує, як насправді виглядає живіт в перші дні після пологів

Виявилося, що є матусі, форми яких після народження дитини (і навіть кількох дітей!) стали краще, ніж до вагітності:

Краще, ніж до вагітності) схудла (Натуська)

Бувають. Кругліше і жіночні стала (УльтраВиолет)

Вага менше став. Вище талії схудла (Keci)

Виписувалася з пологового будинку під слова лікарів «ви ніби не народжували!» Через 2 тижні після пологів була в добеременном вазі, зараз тримаю його. Животик ще не зійшов, але там без спорту ніяк, слабкі м’язи живота (Ірина)

За вагітність набрала 10к., трохи більше навіть, живота взагалі не було після пологів, а кг зникли (Саміра)

© Instagram @maikenst

Я до вагітності працювала тренером. Природно, моя фігура вже не така, як колись. Живіт під час вагітності у мене був дуже маленький. Я ще на 5 місяці примудрялася приховувати вагітність. А на 9 мені ніхто не вірив, що скоро народжувати. За вагітність набрала 7 кг, вийшла з пологового будинку — 9. За місяць гв, живіт у мене став плоским. Звичайно, але потім з-за того, що не вистачало тренувань, якість тіло загубилося. Не вистачає можливості, не з ким залишити сина. Але я сподіваюся, що скоро буде момент, коли я знову буду займатися улюбленою справою. (АняМамаАлалика)

Буває, але не у всіх… я на 20 кг схудла))) була 73 до Б, під час вагітності схудла до 68, народжувати пішла з вагою 74,2… після пологів схудла за 2-3 місяці до 53… за 2,6 року набрала, зараз десь 60-62… як в цій вагітність буде теж цікаво. Сподіваюся, не рознесе (Дарина)

Фігура стала краще, все крім грудей, але я нею і до пологів не могла похвалитися. Але фігура — це не дарунок природи, а моя монотонна робота над собою. Роботи ще багато, але краще ніж було (Лілія, Лілія)

Читайте також:Неможливе можливо: зірки, які феноменально схудли після пологів

Стала краще))) схудла, груди стала цікавішою, саме форма чи що. Але я на корисному харчуванні і всю вагітність, і після (Анастасія Макухіна)

Краще стала. Вага той же, що і до вагітності, але значно подтянутее. До вагітності так багато спортом не займалася. Після пологів треба було приводити себе в порядок, тому серйозно перейнялася, а потім втягнулася (Ната★Апельсинкин)

© Depositphotos

Як виявилося, секрет гарної фігури після пологів – спорт, правильне харчування і робота над собою! Матусі, які знаходять від 15 до 30 хвилин в день на заняття спортом, відносяться до числа щасливців, кого не засмучують їх форми після пологів.

А як змінилася ваша фігура після пологів?

Фото на анонс: Depositphotos