Чоловік зробив дорогий, але безглуздий подарунок. Я за ці гроші половину своїх забаганок виконала..

598

Приємно отримувати подарунки? Частіше за все, так. А якщо такий презент, що засмучує? Потрібно посміхатися і згадувати, що дарованому коневі в зуби не дивляться? У схожій ситуації опинилася користувачка Мережі, яка кипіла від обурення після свого дня народження. Причиною став подарунок від коханого чоловіка.

Нещодавно у мене був день народження, — розповідає Тіна. — Чоловік питав: «Що подарувати?». У мене багато всяких бажань і забаганок, але так як ми зараз максимально все відкладаємо гроші на квартиру, запропонувала сходити в аквапарк і буде ок.

Однак, як виявилося, чоловік вирішив порадувати кохану…

У день народження чоловік приносить букет (хоча я від букетів радості взагалі не отримую, що вони є, що їх немає, все одно), — продовжує розповідь автор. — Про це я йому давно говорила. Але потім я дізнаюся, скільки коштує букет. Виявляється, ці квіти дорогі… Я за ці гроші половину своїх забаганок виконала, на які мені весь час шкода виділити гроші. А тут такий безглуздий подарунок.

Читайте також:Плачемо і сміємося: жінки розповіли про найбезглуздіших подарунки, які вони коли-небудь отримували

От уже справді: хотіли як краще, а вийшло як завжди. Користувачки Мережі обговорили цю історію. Подруги порадили автору цієї історії заспокоїтися і натякати чоловікові на те, що вона хотіла б одержати в подарунок. А якщо натяків не розуміє, то говорити прямо і зрозуміло.

Це, звичайно, не привід для скандалу, але на майбутнє відразу за місяць до дня народження кожен день говорити: подаруєш гербарій, опиниться у смітнику разом з моїм настроєм (Марія)

У мене такий же. Запитує, що подарувати, кажу те і те, у результаті дарує і ще приносить щось від себе. Гроші теж відкладаю, а тут річниця, сумку хочу. Купив, приносить ще браслет з фігурками дівчаток. Ну і навіщо він мені. Гроші витрачені, браслет лежить і вдома плюс сварка (Євгенія Орлова)

Читайте також:Анти-вішліст: 10 подарунків, які не варто дарувати мамам немовлят

Однак більшість матусь впевнені в тому, що треба радіти прояву уваги з боку чоловіка і дуже акуратно його поправляти, щоб не помилявся в майбутньому з вибором подарунка.

Я вас розумію. Може тут більшість просто не знає проблем з грошима. З іншого боку, він намагався і якщо ви зараз йому вправите мозок, він потім взагалі нічого дарувати не стане (Аліна)

Бідні чоловіки, жінки зовсім з розуму сходять. Зробити подарунок — незадоволена, не зробив — незадоволена (Катерина)

Це нормальне бажання — подарувати квіти коханій жінці. До чоловіка ще потрібно правильно доносити інформацію. Їхній мозок працює не так, як наш. Мій чоловік теж часто купує те, що я не люблю. Але я ж знаю, що він з кращих спонукань, що він хоче зробити мені приємно. Тому завжди радію (Ірина Violet)

Нічого не подарує — дивний мужик, подарував букет привезений звідкись і знову дивний (Яник)

Він хотів вас порадувати. Навчіться дякувати і говорити, що вам треба, тоді і неприємних несподіванок не буде (СуперЗайка)

Да ладно вам, дивіться, як чоловік постарався) не просто букетик дешевий, а он що (Ліка)

Підводячи підсумок темі дорогого букета на день народження, користувачка під ніком в Мережі Улюблена порадила автору і всім подругам, які були або можуть опинитися в подібній ситуації:

Навчіться приймати подарунки, будь-які. Навчіться говорити, що ви хочете. Чоловіки вміють працювати і заробляти. Але складно піти і заробити на невідомо що.

А які подарунки ви отримуєте на день народження від чоловіка?

Всі фото: Depositphotos