Анастасія Стоцька показала рідкісне фото з новонародженою донькою

1655

36-річна Анастасія Стоцька являє собою приклад ідеальної жінки – вона встигає не тільки будувати успішну театральну кар’єру, брати участь у рейтингових вітчизняних телешоу, але і залишатися при цьому чудовою мамою. У зірки двоє дітей – 8-річний син Олександр та 2-річна дочка Вірочка. Обидві дитини з’явилися у другому шлюбі знаменитості з бізнесменом на ім’я Сергій. Варто відзначити, що раніше Анастасія також була одружена з актором Олексієм Секириным, однак, в цьому союзі дітей не з’явилося.

© Instagram @100tskaya

Незважаючи на те, що в особистому блозі Стоцької переважають фотографії, зроблені в робочій атмосфері, час від часу вона робить виключення і ділиться з численними шанувальниками фотографіями своїх чарівних спадкоємців. Так, сьогодні зірка опублікувала рідкісний знімок, на якому зображена новонароджена Віра.

«Все моє», — ніжно підписала фотографію Анастасія.

© Instagram @100tskaya

Всього за пару годин фото зібрало близько 4000 тисяч «лайків», а в коментарях під постом фолловери актриси залишили безліч захоплених слів:

Два чарівних пупсика! Вірочка така ніжність!

Як же вони схожі! Навіть тут видно, що одна особа! Чудові у вас діти!!

Які солодкі дітки, чудове фото!! Частіше показуйте їх нам!!

© Instagram @100tskaya

Як не раз зізнавалася сама Анастасія, діти для неї дійсно є головним сенсом життя. Тому і до святкування їх днів народження вона підходить з великою відповідальністю. Так, 7 травня, в день 2-річчя Вірочки Стоцька влаштувала для доньки грандіозне свято з безліччю подарунків та аніматорами.

До моменту, коли дівчинка прокинулася, весь будинок вже був прикрашений різнокольоровими кульками. Дитина, сидячи у своєму ліжечку, веселилася, утримуючи, а потім випускаючи їх до стелі.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 7, 2019 at 12:41am PDT

© Instagram @100tskaya
© Instagram @100tskaya
© Instagram @100tskaya

Не менший сюрприз вона влаштувала і в честь 7-річчя сина Олександра:

Кульок стільки, що неможливо було зайти в кімнату, – ділилася враженнями щаслива мама іменинника. – Дітки завмерли від подиву: відразу 300 різнокольорових кульок, прозорі кулі з конфетті, зірочки і цифра 7.І ще ми запустили в небо величезну гроно і загадали бажання!

© Instagram @100tskaya
Фото на анонс: особистий блог зірки.