Чоловік любить шкідливі продукти, а я готую тільки корисне. Як нам ужитися разом?

927

Він любить майонез і додає його в усі страви, вона уважно вивчає відсоток жирності на кожному молочному продукті. Він за чіпси, вона з радістю хрумкає морквяні палички. У схожій ситуації опинилася користувачка Мережі, яку хвилює різниця смакових пристрастей з чоловіком.

Нещодавно готувала м’ясо і випадково дістала чорнослив, приходить чоловік і каже:«Давай тільки без чорносливу». А у мене навіть думки цієї не було, але так захотілося м’яса з чорносливом або яблуками. Люблю я готувати з натуральними приправами і з чим-небудь, на думку чоловіка, незвичайним, типу фруктів, горіхів, а він воліє стандартні сполучення, хоча, коли сам готує, поєднує те, що я їсти не буду.: курка з апельсинами (це я ще розумію) під соусом з майонезу упереміш з яким-небудь готовим соусом…

Ось як нам разом жити? — хвилюється автор цієї історії. — А у ваших чоловіків є дивні смакові уподобання? Або у вас смаки однакові?

Читайте також:Будьте обережніше: ВООЗ попередила про надлишковому вмісті цукру в дитячому харчуванні

Користувачки Мережі з великим досвідом сімейного життя розповіли, як вони навчилися обходити гострі кути в кулінарних суперечках.

Моє головне — м’ясо. У м’ясі. І зверху посипати м’ясом. Ну і приправи він теж не поважає, я, наприклад, дуже люблю розмарин, а він його не надихає. З’їсть, звичайно, але без захвату (Regina)

Якщо врахувати, що я не їм м’ясо, рибу і курку (просто не люблю), то в родині я — біла ворона ))) Але за кілька років я перевела чоловіка на нормальне харчування (позбулася майонезу, не їмо жирного, смаженого). Думаю, років через 10 він до моїх улюблених овочів буде лояльніше ставитися. Зараз їсть зрідка. але без особливого захвату (Ната★Апельсинкин)

Мій не їсть овочі ні в якому вигляді і ще цибулю. Якщо він побачить його в салаті або у їжі, теж не їсть. Зелень теж йому заважає. Ось такий вибагливий. Ми з дітьми любимо овочі і готуємо часто (Анжела)

Ви здивуєтеся, але я вже звикла готувати під його смаки. Не їсть: цибулю, моркву, загалом з овочів їсть тільки картоплю. Борщ їсть тільки дуже червоний, щоб не дай бог побачити там капусту! Якщо відчує на кухні цибулю, тобто не буде зовсім нічого, боїться, що цибуля підкладу, це я не жартую (Олена)

Читайте також:Бібліотека експерта: книги, які мотивують і допомагають схуднути

Мій не їсть овочі та рибу. В такі дні готую йому окремо) я, до речі, як ваш чоловік, не люблю солодке з м’ясом) всякі там кури з ананасами, качки з яблуками і свинина з чорносливом (Нюра)

Мій їсть солодощі, шоколадку, йогурти фруктові, а я все це терпіти не можу. Зате я люблю морепродукти, креветки там, мідії, кальмари. Він їх ненавидить. Так і живемо. Розділяй і володарюй. Тільки вечерю у нас нейтральний, щоб і того, і іншого влаштовувало (Юлія)

А що ви порадите автору це історії?

Всі фото: Depositphotos