Дві блондинки: Поліна Гагаріна разюче схожа на маму в молодості

745

Кажуть, що, якщо дочка схожа на свою маму, то вона буде неодмінно щасливою. Якщо це правда, то Поліні Гагаріної ще не раз посміхнеться удача. Втім, також говорять і про татусевих дочках.

У своєму блозі співачка виклала знімок, на якому зображена її мама в молодості.

Це моя мама! Їй 20 років, вона в Греції (як і ми зараз) і вона справжня кінозірка! Сьогодні їй виповнилося трохи більше, але виглядає вона ні трохи не гірше! Сьогодні ввечері домовилися зробити спільне фото і ви в цьому переконаєтеся, адже це зовнішнє відображення внутрішнього! Мамуль, завжди будь здорова! Нам дітям більше для щастя нічого не треба! Сильно Люблю, – підписала кадр Поліна.

Полина Гагарина с мамой© Instagram @gagara1987

Мама Гагаріної – Катерина Мучканова – була успішною танцівницею і виступала в популярному колективі «Берізка» Поліна в дитинстві мріяла піти по стопах знаменитої матері, але пізніше змінила рішення і досить вдало. Однак мама залишилася для неї прикладом на все життя. Вона надихає співачку своєю працездатністю і ставленням до життя.

Вона мене надихає і завжди може порадити, – ділилася Поліна.

У підлітковому віці Гагаріна не могла похвстаться ідеальною фігурою. Працювати над собою її змусила саме мама. Вона рекомендувала дочки переглянути своє харчування і зайнятися спортом. Поліна дослухалася до рекомендацій і негайно отримала результат.

Зараз співачка тримає себе в чорному тілі: замість сніданку – тренування, на вечерю – знову тренування. І навіть у відпустці Гагаріна не дозволяє собі розслабитися. Нещодавно вона відпочивала на Мальдівських островах і там не давала собі спуску. Традиційні тренування в спортазле вона замінила освоєння нового модного водного спорту SUP-серфінгу.

Полина Гагарина на МальдивахФото: Instagram @gagara1987

А ось дочка Поліни поки не знає ні в чому відмови і зростає збитою дівчинкою, як і належить малюкам її віку. Співачка не показує малу особою, але чарівні складочки на її ногах призводять шанувальників в розчулення. Малятку Мії не про що турбуватися: з такою мамою і бабусею вона виросте ефектною дівчиною з витонченою фігурою. Тим більше, що вже може похвастатися розтяжкою, як у балерини.

Дочь Полины ГагаринойФото: Instagram @gagara1987

Читайте також:

  • Відео: Поліна Гагаріна тренується разом із 2-річною донькою
  • Відео: син Поліни Гагаріної зіграв для мами на її шоу
  • Поліна Гагаріна розкрила секретне прізвисько сина
Фото на анонс: Instagram @gagara1987