Чоловічі справи: Артем Ткаченко розповів про те, як проводить час з дітьми

915

37-річний Артем Ткаченко не тільки талановитий і затребуваний актор, але і люблячий батько двох синів. 6-річного Тихона народила акторові актриса Євгенія Ткаченко, а Степан, якому в листопаді виповниться 3 роки, з’явився на світ у нинішньому шлюбі з актрисою Катериною Стеблиной. Зоряний батько часто ділиться в особистому блозі сімейними знімками з спадкоємцями і навіть придумав для них зворушливий хештег #БратствоТкачей. Незважаючи на зайнятість, він намагається провести з хлопцями кожну вільну хвилину.

Днями актор дав інтерв’ю журналу StarHit і розповів, як проводить вільний час з синами. Також Ткаченко зізнався, що він – суворий батько і не дозволяє вити із себе вірьовки.

Ткаченко с Екатериной СтеблинойФото: Instagram @katasteblina

За словами Ткаченка, найкращі вихідні – це коли сини поруч. Незважаючи на те, що шлюб з мамою Тихона розпався, Артем зумів зберегти з нею чудові стосунки і старший син часто проводить час у суспільстві папи і молодшого брата. Актор зізнається, що сини обожнюють один одного.

Тихону вже шість років. Він досить спокійний, усвідомлює багато речей. А ось Степану у листопаді виповниться три роки, він дуже шебутний, гіперактивний. У молодшому стільки енергії, що можна забезпечити електрикою невелике містечко. Для Стьопи Тихон — справжній старший брат. Коли довго не бачаться, то сильно сумують, коли разом — це щастя і величезна радість!

Тихон и Степан, сыновья Артема ТкаченкоФото: Instagram @temtkach

Ткаченко розповідає, що Тихон і Степан ростуть активними хлопцями, тому обожнюють спортивно-розважальні центри, де можна повисіти на канатах або влаштувати битву подушками. Крім того, вони люблять подорожувати. Адже, на думку Артема, кращий відпочинок – це зміна обстановки. До речі, цього літа він відвіз синів у своє рідне місто Калінінград і судячи з барвистим кадрів в особистому блозі кінозірки, вони чудово провели час, насолоджувалися природою і суспільством один одного.

Більшою мірою я м’який і люблячий батько, але мотузки не повьешь. Буваю суворим, коли діти не слухаються або так заграються, що починають розносити квартиру. У цих випадках загрожує догана, — зізнається знаменитий батько.

Ткаченко с сыновьямиФото: Instagram @tematkach

До речі, минулої осені, актор вперше взяв обох синів на риболовлю. Судячи з кадрів, хлопці не залишилися без улову і відмінно провели час з татом.

Нагадаємо, що Артем Ткаченко був одружений тричі. З першою дружиною, актрисою Равшаной Куркової, він розлучився в 2008 році. Незабаром в його житті з’явилася нова кохана – модель і актриса Євгенія Храповицька. З нею Артем познайомився на концерт Гаріка Сукачова. У 2012 році він одружився вдруге, через рік після весілля у пари народився син Тихон.Однак і цей шлюб розпався.

А в 2015 році Артем зустрів на кінофестивалі «Кінотавр» свою нинішню дружину Катерину. Пізніше вона зізналася, що закохалася в нього з першого погляду.

Зустрівши Артема, я зрозуміла, що це мій чоловік і я хочу від нього дитину, — ділилася дружина актора. — Не знаю, але ось відчула. І буквально через два тижні після знайомства сказала: «Я народжу тобі дітей. Ти будеш моїм чоловіком.

Катя СтеблинаФото: Instagram @katasteblina

Читайте також:

  • Самостійні: Дмитро Дюжев розповів про синів
  • Чоловік на пологах: 9 зіркових батьків, які були присутні при народженні своїх дітей
  • Білка і жук: діти Максима Галкіна показали незвичайну казку
Фото на анонс: Instagram @temtkach