Чому варто зробити газорідинної пілінг обличчя

1354

Зміст:

  • Принцип дії
  • Показання до застосування
  • Проведення процедури
  • Протипоказання
  • Переваги
  • Догляд за шкірою після пілінгу
  • Косметологія прагне до екологічності, універсальності і ефективності. Газорідинний пілінг обличчя підходить під дані вимоги на 100%, адже за допомогою газу і водного розчину вирішує більше 10 проблем, пов’язаних зі шкірою. У процесі дослідження терапії виразок шлунка в Ізраїлі створили апарат JetPeel. За задумом розробників за рахунок обробки поверхні слизової газової струменем під тиском знижується больовий поріг, а низька температура потоку обумовлює знеболюючу дію. Методика знайшла застосування і в естетичній медицині. Газорідинний пілінг особи має масажним ефектом

    Газорідинний пілінг ефективний, універсальний, екологічний.

    Для людей, чутливих до болю і схильних до алергічних висипань на шкірі, JetPeel став порятунком. З допомогою нього безконтактно у міжклітинний простір вводять лікарські засоби, що виключає роздратування і набряки. Надалі стало відомо і про інших чудових можливості апарату.

    Крім вирішення проблеми ви отримуєте в комплекті набір бонусів: відлущування, поліпшення мікроциркуляції та трофічних властивостей тканини, усунення рубців, посилення лімфодренаж і позбавлення від набряків.

    Принцип дії

    Через насадку на шкіру зі швидкістю звуку надсилається двоскладові потік стисненого газу та водного розчину. Механічний тиск струменя очищає шкіру і покращує регенерацію. Безконтактне струминне вплив підходить для всіх типів шкіри.

    Газова суміш складається з кисню і вуглекислого газу. За бажанням споживача розчин збагачується вітамінами і мікроелементами, антибіотиками для лікування. Дрібнодисперсні частинки потоку масажують дерму на різній глибині і викликають мікроскопічне ушкодження епітелію. За рахунок цього відторгаються мертві клітини, що стимулює відновлення тканин.

    Безконтактне струминне вплив підходить для всіх типів шкіри.

    Ви побачите зміни після першого застосування. Індивідуальні косметичні проблеми вирішуються при проходженні курсу з 5-10 процедур. Для продовження молодості шкіри профілактичний курс з 3 процедур з тижневим інтервалом повторюють щорічно з проміжним використанням інших очищувальних методик, наприклад, ультразвукової чистки.

    противопоказанияУльтразвукова чистка підсилює ефект процедури

    Показання до застосування

    Спектр приводів звернутися за пілінгом варіює від періодичного догляду до видалення рубців та стрий. Процедура вирішує наступні проблеми:

    • підвищена пігментація;
    • наслідки вугрової висипки;
    • лущення і сухість;
    • целюліт і нерівності шкірного покриву;
    • постійні набряки;
    • зміна кольору шкіри;
    • акне;
    • камедоны;
    • рубці і стрії;
    • омолодження та профілактика старіння.

    Після 15 хвилин роботи апарату шкіра стає пружною, свіжою і гладкою. За рахунок м’якого впливу і високої ефективності пілінг замінює такі очищаючі методики, як механічна чистка обличчя, мікродермабразія і брашинг.

    Проведення процедури

    Пілінг поєднують з іншими косметичними процедурами, наприклад, нанесенням масок і масажем. Вони доповнюють один одного і підсилюють результати. Тривалість апаратного впливу — 15 хвилин.

    Процедура починається з того, що на волосся надягають шапочку, шийно-комірцеву зону закривають накидкою. Проводять демакіяж: видаляють косметику і сальні виділення для безперешкодного впливу на шкіру кисню і доданих речовин.

    Пілінг рекомендують проводити спільно з іншими процедурами для посилення косметичного ефекту.

    За бажанням клієнта, особа попередньо очищають механічно, при комедонах наносять термомаску. Шкіру знезаражують і заспокоюють косметичними засобами, залишають відпочивати на деякий час.

    Коли пори звузилися, спеціальними ковпачками закривають очі і ніс. Поступово обробляють ділянки обличчя апаратом, регулюючи силу впливу за потреби. Залежно від цілей клієнта інтенсивність механічного тиску потоку підбирається індивідуально.

    На початку процедури посилюється мікроциркуляція, шкіра рожевіє. Потім під тиском судини спазмуються, що веде до сильної блідості. Шліфування закінчується при появі на шкірі «кров’яної роси» — маленьких крапель крові. Після пілінгу наносять захисне засіб, за бажанням клієнта процедуру доповнюють маскою.

    Механічний тиск впливає на нервові закінчення і сприяє знеболювання. При виникненні больових відчуттів клієнту вводять додаткову анестезію. Незважаючи на мікротравми, шкіра захищена від інфекцій концентрованим киснем.

    Протипоказання

    До обмежень з боку шкіри відносять гострі запальні процеси, аутоімунні ураження, атопічний дерматит. Пілінг заборонений при наявності наступних станів:

    • підвищення температури тіла;
    • гіпертонічний криз;
    • герпес;
    • гострі інфекційно-запальні захворювання;
    • порушення кровообігу головного мозку;
    • психоневрологічні захворювання.

    В інших випадках процедура доступна для будь-якого віку, статі.

    Переваги

    Пілінг проводять у будь-який час року, миттєвий ефект процедури, відновлювальний період займає нетривалий час. Методика відноситься до числа безпечних, так як апарат не стикається зі шкірою.

    Немає ризику появи алергічних реакцій. Процедура дозволена в період вагітності та годування груддю. За рахунок водної частини струменя шкіра зволожується, кисень викликає відстрочений ефект виведення токсинів і шлаків.

    При виконанні газорідинного пілінгу дотримуються умови стерильності. Процедура вважається абсолютно безпечною.

    После газожидкостного пилинга лица не рекомендуется использовать декоративную косметикуПісля газорідинного пілінгу обличчя не рекомендується використовувати декоративну косметику

    Процедура вигідна фінансово за рахунок додаткової масажної лимфодренирующей функції, вітамінізації і довгострокового накопичувального ефекту. Хворобливі відчуття відсутні. Препарати і корисні речовини надходять не инвазивно.

    За 15 хвилин шкіра тотально насичується киснем. В процесі не використовуються агресивні хімічні сполуки. Хід процедури і склад струменя спеціаліст підлаштовує під потреби клієнта.

    Догляд за шкірою після пілінгу

    Щоб підсилити і продовжити накопичувальний ефект, існує ряд рекомендацій на наступні 2 дні після процедури. Відмовтеся від декоративної косметики, що провокує алергію, так як шкіра особливо сприйнятлива до зовнішніх впливів.

    Не використовуйте лужні засоби для вмивання. Замініть жорстку косметику на пінку або молочко. Чутлива після пілінгу шкіра може зреагувати на звичний догляд, обмежте до мінімуму використання косметичних засобів. З-за прямих сонячних променів і ультрафіолетового випромінювання солярію виникають пігментні плями.

    За допомогою газорідинного струменя забирається ороговілий епітелій. Застосовуючи скраби і пілінги після процедури, ви травмуєте молодий епітелій і порушуєте процес регенерації. Відновлення уповільнює потовиділення, тому на 2 дні відмовтеся від інтенсивного фізичного навантаження та відвідування лазні.

    Газорідинний пілінг обличчя — ефективний і універсальний засіб рішення проблем шкіри. Щорічні курси допомагають шкірі залишатися здоровою і красивою. Перед процедурою проконсультуйтеся з лікарем.

    Дивіться далі: золоті нитки для обличчя