Чудове перетворення: Роза Сябітова з донькою показали, наскільки схудли

876

57-річна Роза Сябітова – не тільки популярна телеведуча, успішна бізнесвумен, але і просто красива жінка. Важко повірити, що через кілька років їй виповниться 60 років! Зараз зірка може похвалитися як доглянутим обличчям, так і підтягнутою фігурою. Однак у такій прекрасній формі теледіва була не завжди.

Сьогодні в своєму блозі Троянда опублікувала рідкісне архівне фото, на якому зображена разом з дочкою Ксенією. Знімок буквально шокував численних шанувальників знаменитостей. Судячи по фотографії, і Сябітова, і її спадкоємиця сяйчас виглядають значно краще, ніж тоді.

© Instagram @syabitova_roza

Нещодавно знайшла фото з Ксюшею, і мало не зомліла!Подивіться різницю. Адже була молодшою. Чому ми з Ксенією зараз виглядаємо набагато краще? У чому секрет? – звернулася до своїм передплатникам зірка.

У коментарях під колажем шанувальники Сябітової буквально засипали її захопленими коментарями і поділилися своєю думкою щодо неймовірного перетворення Троянди і її дочки:

Парадокс, але, з роками Жінки стають тільки краше🔥👍

Роза, секрет в любові до себе! Це відбивається і на способі життя і в харчуванні, т е правильне обмеження , вибір більш здорової їжі, робота над тілом свого задоволення ) а головне внутрішня гармонія-все це результат роботи над собою і в сенсі духовного дорослішання! Читаю ваші пости-захоплююся вами❤️👍

На виховання смаку потрібні роки👍

© Instagram @syabitova_roza

Як не раз зізнавалася сама телеведуча, її зовнішність – результат роботи пластичних хірургів, систематичних занять спортом і суворої дієти.

За словами Троянди, вона тренується щодня без винятків:

От ви кажете: «немає у мене часу на спорт».⠀Дорогі мої, що означає «немає часу»? Вам же не до міжнародних змагань готуватися або олімпіаді! Для підтримки форми цілком вистачає 20-30 хвилинного тренування вдома. Навіть не треба спеціально їхати в фітнес центр.⠀Зробіть, нарешті, зарядку вранці! Замість тренування хочеться подивитися серіал? Так купіть велотренажер, крутите педалі і дивіться свій серіал!⠀Грошей на тренажер немає? Ну поприсідайте перед телевізором, зробіть розтяжку.⠀Або заведіть собаку і тоді фізична активність на свіжому повітрі два рази в день забезпечена!⠀Можливість для спорту і фізкультури завжди знайдеться. Було б бажання.

© Instagram @syabitova_roza

А в тому, що стосується харчування, зірка дотримується, ряду правил. Про них Роза розповіла в інтерв’ю журналу «Домашнє вогнище»:

1. Їжте на сніданок каші без цукру — вівсяну або гречану.

2. Вводите в раціон білкові продукти — рибу, птицю, сир. Кількість червоного м’яса варто звести до мінімуму.

3. Їжте більше овочів і фруктів. Вживати їх можна практично в необмежених кількостях. Єдине, від чого варто відмовитися, — це виноград і банани.

4. Якомога менше солі. Поступово скорочуйте кількість солі у раціоні, а щоб підкреслити смак страв, додайте кілька крапель лимонного соку і натуральні спеції.

5. Пийте кефір і їжте натуральний йогурт без добавок.

6. Намагайтеся планувати вечеря не пізніше 18.00. А якщо перед сном відчуваєте, що зголодніли, випийте склянку кефіру.

7. Виключіть з раціону все солодке і борошняне. Так, перший час вам буде непросто, якщо ви звикли кожен прийом їжі закінчувати чаєм з цукеркою і булочкою. Постарайтеся протриматися хоча б кілька днів без пирогів і хліба, і ви відчуєте, як тяга до солодкого і борошняному ослабла.

8. Відмовтеся від алкоголю.

© Instagram @syabitova_roza
Фото на анонс: особистий блог зірки