Чудовий карапуз: Наталія Водянова вперше показала обличчя молодшого сина

687

Наталя Водянова — багатодітна мама, супермодель і громадський діяч. Разом з Антуаном Арно вона виховує п’ятьох дітей. П’ятирічного Максима і трирічного Роману вона народила у відносинах з нинішнім чоловіком, а 17-річний Лукас, 13-річна Нева і 11-річний Віктор з’явилися на світ у шлюбі з Джастіном Портманом. Варто відзначити, що супермодель багато часу проводить з дітьми, незважаючи на щільний графік.

© Instagram @natasupernova

Фотографії молодших дітей в особистому блозі Наталії з’являються не так часто. Але буквально місяць тому Максиму виповнилося п’ять років, і на честь цього модель поділилася з шанувальниками фотографіями сина, супроводивши їх теплими словами:

Цій маленькій і зарослої голівці сьогодні 5 років. Максим, Максимус. Дуже пишаюся тим, що він став більш зрілим і спокійним, дозволяючи татові спати трохи довше вночі.

© Instagram @natasupernova

Ось і сьогодні у родині Наталії свято — навіть подвійний, адже День народження святкує і глава сімейства Антуан Арно, і молодший син моделі. Варто відзначити, що раніше в особистому блозі моделі жодного разу не з’являлося фотографії малюка, на якій було б видно його обличчя. Наталія привітала двох улюблених чоловіків у себе в особистому блозі:

Немає радісніше моменту, ніж сніданок чемпіонів двох моїх рідних іменинників! 👶🏼👨🏻♥️🎂🥐☕мій чоловік і наймолодший народилися в цей сонячний день 🙏🏻04/06 Це абсолютно точно самий незвичайний і щасливий день в нашій родині. ♥️З днем народження всіх близнюків, включаючи мого друга і бізнес-партнера Тимончика #4 червня

© Instagram @natasupernova

До привітань долучилися і численні шанувальники зірки:

З Днем народження твоїх іменинників 💙💙всього самого світлого і доброго твоїй родині!

З Днем народження ваших улюблених чоловіків! 👍🏼😍ЩАСТЯ вашій родині! ❤️

Вітаю, всього вам самого прекрасного 🌹🌹🌹

Варто зазначити, що разом із спадкоємцями Водянова проживає в Парижі. А в одному з інтерв’ю Наталя розповідала, яких принципів дотримується у вихованні дітей:

Біля Неви і Віктора ще й заняття в консерваторії, годину в день – фортепіано. Всі вони люблять спорт, читають, малюють. У мене дуже працьовиті діти. Я ніколи не нав’язую їм свою точку зору. Вважаю, дитина може почути тільки тоді, коли ти ведеш з ним переговори на рівних. Я намагаюся дітей направляти. Не можу сказати, що балую їх. Вони так виховані, що взагалі рідко щось хочуть і просять, головна їх цінність – це вільний час.

© Instagram @natasupernova

До речі, єдина дочка Наталії Водянової вже визначилася з майбутньою професією. Нева любить класичну музику і чудово грає на фортепіано. Як писав тижневик «7 Днів», дівчинка навіть на «відмінно» склала іспит в музичній школі.

Суддівство не було занадто суворим, — розповіла Наталя, — але дочка готувалася до іспиту дуже серйозно. Музика — її пристрасть! Будинки Неву не відірвати від фортепіано. Вона мені навіть заявила, що буде тільки музикантом.

© Instagram @natasupernova

Читати також:

  • На одній хвилі: Наталя Водянова показала особливе фото з єдиною дочкою
  • Наталя Водянова показала туфлі з іменами своїх дітей
  • На відпочинку: Наталя Водянова показала молодшого сина
Фото на анонс ©Instagram @natasupernova