Чудо в руках: Маргарита Симоньян поділилася зворушливим кадром з чоловіком і новонародженою донькою

802

Зіркове подружжя – медіаменеджер Маргарита Симоньян і кінорежисер Тигран Кеосаян – 19 жовтня стали багатодітними батьками: на світ з’явився їхній третій спільний дитина – дочка, якій дали старовинне грузинське ім’я Маро.

Детальніше:Це донька: Маргарита Симоньян стала мамою втретє

Нагадаємо, що пара вже воспитываетдвух дітей, доньку Мар’яну (5) і сина Баграта (4).

© Instagram @_m_simonyan_

Маргарита з тих зоряних матусь, які воліють приховувати подробиці особистого життя. Вона вкрай рідко ділиться в особистому блозі сімейними кадрами, крім того обличчя дітей вона завжди закриває емодзі. Однак днями знаменитість зробила справжній подарунок шанувальникам і опублікувала зворушливий кадр з чоловіком і новонародженою донькою.

— Обережно, Тигран, голову тримай!⠀— Муся, у мене це п’ятий.

— жартівливо підписала фотографію Маргарита.

© Instagram @_m_simonyan_

Шанувальники прийшли в захват від зворушливого сімейного кадру і залишають всій родині Маргарити щирі компліменти і добрі побажання.

Тигран, щасливий, це видно без окулярів. Маргарита, яка ж, Ви, розумниця і красуня! Бережи Господи Вашу родину довгі роки

Нарешті то на руках у тата))) милота яка!

Скільки ніжності , тепла, радості! Здоров’я всій вашій родині!!!

Найбільш зворушливі та кумедні люди — татусі з доньками!

Нагадаємо, що у Тиграна Кеосаяна є ще дві дочки від попереднього шлюбу з актрисою Оленою Хмельницькою: 24-річна Олександра і 8-річна Ксенія. Подружжя прожило разом 21 рік. Після розлучення вони зуміли зберегти дружні відносини.

Олександра, старша дочка Тиграна Кеосаяна, закінчила «Школу мистецтв Тиша» Нью-Йорского Університету за спеціальністю кінорежисура. Дівчина довгий час жила в США, однак нещодавно повернулася на батьківщину. Вона продовжить сімейну кинодинастию, розпочату дідом — відомим режисером і сценаристом Едмондом Кеосаяном.

Вже пробує свої сили в кіно і маленька Ксенія. Дівчинка в минулому годут дебютувала у фільмі «Колл-центр». А ще вона успішно займається музикою.

© Instagram @alxmel, @ahshamusic

До речі, Саша і Ксюша давно знайомі з молодшими сестрою і братом і дуже дружні з ними. Цього літа, наприклад, молодша донька Олени Хмельницької провела частину літніх канікул у новій родині батька. На початку серпня Симоньян привела в захват передплатників свого блогу, поділившись милим відео, на якому Ксюша з радістю допомагає Мар’яні з уроком читання.

View this post on Instagram

A post shared by Маргарита Симоньян (@_m_simonyan_) on Aug 7, 2019 at 4:18am PDT

До речі, в минулі вихідні, всього через 4 дні після пологів, Маргарита розповіла, що вже вийшла на роботу. Раніше вона расссказывала, що і зі старшими дітьми не довго сиділа в декреті.

Материнство – це найскладніше, ніж я коли-небудь займалася. – зізналася співачка в одному з рідкісних інтерв’ю. – З Марьяшей місяць просиділа в декреті – якщо це можна так назвати, оскільки все одно всі разруливала по телефону та поштою. З Багратом не сиділа взагалі. Виписавшись з пологового будинку, відвезла сина додому і відправилася на роботу – у мене якраз відбувалася перевірка Рахункової палати. Взагалі я тривожна матуся, але намагаюся цього не показувати дітям. Кілька разів в день обов’язково дзвоню додому бабусям. Хоча щохвилини знаю графік своїх дітей, а він у них спартанський: по годинах плавання, мови, йога, малювання, у Марьяши — танці, у Баграта — тайський бокс.

Фото на анонс: Instagram @_m_simonyan_